Nick Kyrgios, care a câștigat meciuri împotriva ambelor staruri din echipa Europei, Roger Federer și Rafael Nadal, spune că echipa Lumii are o șansă foarte importantă anul acesta, asta pentru că el a reușit să-i învingă pe cei mai mari jucători aflați în activitate și că locul în clasament este „cel mai neinteresant lucru”.

Nick Kyrgios: "Nu sunt speriat de echipa asta. Am învins fiecare membru al echipei lor"

"Sunt mai apropiat cu acești băieți decât membrii Europei între ei. Mă refer că nu sunt speriat de ei. Am învins fiecare membru al echipei lor și mai știu că ai mei colegi i-au învins și ei în trecut, de asemenea. Pe hârtie suntem clar defavorizați, dar eu nu cred asta, sunt de părere că putem câștiga, am fost atât de aproape de a reuși asta în ultimii ani. Am avut mingi de meci să câștigăm întreaga chestie. John a avut mingi de meci în fața lui Federer, eu am avut mingi de meci în fața lui Federer. Am fost super ghinioniști”, a spus Nick Kyrgios la o conferință de presă la Geneva.
Tenis
Fabulos! Spectacol total la mingea de meci din meciul Swiatek - Kanepi, la Australian Open 2022
ACUM 29 MINUTE
În timp ce echipa Europei este constituită din cinci dintre cei mai buni șapte jucători ai lumii la ora actuală (Nadal, Federer, Thiem, Zverev și Tsitsipas), în cadrul echipei Lumii, cel mai bine clasat jucător este John Isner, locul 20 WTA. În acest context, Kyrgios spune că locul din clasament nu are nicio valoare într-un turneu care se întinde pe durata a trei zile: Cred că poziția din clasament este cea mai neînsemnată chestie. Chiar cred că vom câștiga. Nu suntem favoriți, în mod clar, dar stau în scaunul ăsta crezând că putem reuși. Mâine cred că Shapo va merge acolo, și mai cred că Thiem nu-și dorește deloc să joace contra lui Shapo”
Australian Open
Rezumatul meciului Collins - Cornet din sferturile de finală de la Australian Open 2022
ACUM 2 ORE
Tenis
Iga Swiatek, îngenuncheată la propriu de Kaia Kanepi la Australian Open! Estona, meci uriaș
ACUM 2 ORE