Tenis

Nick Kyrgios îl pune la zid pe Zverev după ce germanul a sfidat măsurile de distanțare fizică

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Nick Kyrgios & Alexander Zverev

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
29/06/2020 la 13:19

Nick Kyrgios a devenit în ultma vreme un fel de "avocat al poporului" în tenis și critică fiecare mișcare greșită a sportivilor pe timpul pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă a promis acum câteva zile că se va autoizola pentru a nu îi pune în pericol pe ceilalți, Alexander Zverev a fost surprins petrecând fără să se respecte distanțarea fizică: ”Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine și echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze tututor persoanelor pe care le-am pus în pericol prin faptul că am jucat la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez așa cum mi-a recomandat medicul. Ca măsură extra, voi continua să mă testez constant. Sper ca toți cei depistați pozitiv să-și revină cât mai repede”, scria Zverev pe Twitter acum o săptămână.

Însă o filmare ieșită la suprafață astăzi îl arată pe Zverev în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare socială. Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. La petrecerea respectivă a fost prezent, printre alții, și Lucas Pouille. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg.

Tenis

"Ești un șobolan!" Schimb grosolan de insulte pe Twitter între Nick Kyrgios și Boris Becker

30/06/2020 LA 13:05

Nick Kyrgios, critici pentru Alexander Zverev

Australianul Nick Kyrgios, care a taxat lipsa de distanţare fizică şi nerespectarea măsurilor sanitare la Adria Tour, nu l-a iertat nici pe Zverev: "Mă trezesc şi văd mai multe lucruri controversate care se întâmplă în toată lumea. Un lucru care m-a blocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule. Cât de egoist poţi fi? Cum îndrăznești? Dacă postezi un <tweet> după ce l-ai făcut pe managerul tău să ţi-l scrie în numele tău, spunând că te vei autoizola 14 zile şi că îţi ceri iertare în faţa publicului pentru i-ai pus sănătatea în pericol, cel puţin ai curajul să stai înăuntru 14 zile", a fost mesajul transmis de Kyrgios.

Cel puţin patru jucători, Novak Djokovic, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în această lună, în Serbia şi Croaţia, la iniţiativa liderului mondial din ATP.

Tenis

Reacția lui Kyrgios când a auzit ce a putut să spună tatăl lui Djokovic despre Dimitrov

26/06/2020 LA 10:50
Tenis

Reacția lui Nick Kyrgios când a aflat că Novak Djokovic are coronavirus

23/06/2020 LA 13:53
Subiecte asemănătoare
TenisNick KyrgiosAlexander Zverev
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol