Chiar dacă a promis acum câteva zile că se va autoizola pentru a nu îi pune în pericol pe ceilalți, Alexander Zverev a fost surprins petrecând fără să se respecte distanțarea fizică: ”Tocmai am primit vestea că rezultatele testelor pentru mine și echipa mea sunt negative. Îmi cer scuze tututor persoanelor pe care le-am pus în pericol prin faptul că am jucat la acest turneu. Voi continua să mă autoizolez așa cum mi-a recomandat medicul. Ca măsură extra, voi continua să mă testez constant. Sper ca toți cei depistați pozitiv să-și revină cât mai repede”, scria Zverev pe Twitter acum o săptămână.
Însă o filmare ieșită la suprafață astăzi îl arată pe Zverev în mijlocul unei petreceri unde, evident, nu poate fi vorba de distanțare socială. Germanul pare să-și fi încălcat propria promisiune de a se autoizola. La petrecerea respectivă a fost prezent, printre alții, și Lucas Pouille. Filmarea a fost distribuită pe Twitter de jurnalistul New York Times Ben Rothenberg.

Nick Kyrgios, critici pentru Alexander Zverev

Tenis
Alexander Zverev, avertisment pentru rivali înainte de revenire, după ce a ratat "obiectivul vieții"
IERI LA 11:22
Australianul Nick Kyrgios, care a taxat lipsa de distanţare fizică şi nerespectarea măsurilor sanitare la Adria Tour, nu l-a iertat nici pe Zverev: "Mă trezesc şi văd mai multe lucruri controversate care se întâmplă în toată lumea. Un lucru care m-a blocat a fost să-l văd pe Sascha Zverev din nou, omule. Cât de egoist poţi fi? Cum îndrăznești? Dacă postezi un <tweet> după ce l-ai făcut pe managerul tău să ţi-l scrie în numele tău, spunând că te vei autoizola 14 zile şi că îţi ceri iertare în faţa publicului pentru i-ai pus sănătatea în pericol, cel puţin ai curajul să stai înăuntru 14 zile", a fost mesajul transmis de Kyrgios.
Cel puţin patru jucători, Novak Djokovic, Viktor Troicki, Grigor Dimitrov şi Borna Coric, dar şi alte persoane, invitaţi, membri ai staff-urilor tenismenilor, organizatori, au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, după participarea la Adria Tour, turneu organizat în această lună, în Serbia şi Croaţia, la iniţiativa liderului mondial din ATP.
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
25/11/2022 LA 18:48
Tenis
Reacția lui Nick Kyrgios după ce a fost în topul tenismenilor cu cele mai multe victorii în 2022
22/11/2022 LA 11:27