Episodul cu numărul 7 dintre Nick Kyrgios și Andy Murray nu a mai avut loc noaptea trecută la turneul ATP 250 de la Winston-Salem. Cu câteva minute înainte de startul partidei, australianul în vârstă de 26 de ani a anunțat că se retrage de la turneul american, din cauza unei accidentări la genunchi care i-a dat bătăi de cap încă de acum două săptămâni, la Mastersul 1000 de la Toronto.
"Eram în Florida, în Bradenton, acolo unde mă recuperam și mă antrenam pentru a veni aici. Evident că voiam să joc aici, îmi plac condițiile, totul e minunat. Să joc cu Andy Murray, unul dintre bunii mei prieteni și o legendă a tenisului ar fi fost ceva nemaipomenit, dar trebuie să am grijă de corpul meu. Nu am simțit că ar fi meritat să risc pentru a juca astăzi. Trebuie să am mai multă grijă, să mă recuperez și să mă antrenez", a spus Nick Kyrgios.
După retragerea din turneul de la Winston-Salem, participarea lui Nick Kyrgios la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, este sub semnul întrebării. Australianul a jucat puține meciuri anul acesta. La începutul anului, Kyrgios a participat la Australian Open, dar de atunci a făcut o pauză de câteva luni până la turneul de la Wimbledon. Acesta nu a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pregătindu-se pentru sezonul nord-american de hard.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 9 ORE

Andy Murray a jucat contra lui Noah Rubin

După retragerea lui Nick Kyrgios, Andy Murray a trebuit să îl înfrunte pe Noah Rubin, ajuns pe tabloul principal din poziția de lucky loser, în primul tur de la Winston-Salem. Americanul de pe poziția 306 ATP tocmai pierduse meciul din calificări în fața lui Lucas Pouille, scor 6-4, (5)6-7, 2-6. La scurt timp după terminarea meciului din calificări, americanul a intrat pe teren pentru partida cu Andy Murray, câștigată de scoțian fără drept de apel, scor 6-2, 6-0, în 57 de minute.
După partidă, Noah Rubin a avut un mesaj și pentru spectatorii care au venit să urmărească confruntarea dintre Nick Kyrgios și Andy Murray: "Pentru toată lumea care a venit pentru meciul Murray-Kyrgios, a fost distractiv să joc în fața voastră. Am încercat să fac spectacol, dar nu am mai avut energie. A fost o zi brutală, dar acesta este tenisul. Și ce mod ciudat de a reveni. Mereu acasă aici la Wake. Ne vedem în curând", a postat pe Twitter Noah Rubin după partidă.
US Open se desfășoară în perioada 30 august - 12 septembrie, în direct pe Eurosport. Toate partidele vor fi disponibile pe Eurosport Player.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
ACUM 9 ORE
Cupa Davis
Canada a cucerit în premieră Cupa Davis! Shapovalov și Auger-Aliassime, eroii canadienilor
ACUM 13 ORE