Nick Kyrgios a fost invitat al podcastului "No Bounderies Show" și a vorbit, printre altele, despre prima și singura experiență pe terenul de tenis alături de Serena Williams. Acest lucru s-a întâmplat la International Premier Tennis League în 2014, când el și Serena au jucat dublu mixt, făcând parte din echipa Singapore Slammers.
Cei doi au jucat atunci împotriva lui Daniel Nestor și Kirsten Flipkens, fiind învinși cu 6-3.
Australian Open
Nick Kyrgios, amenințat cu bătaia la Australian Open: "Ne-au atenționat că ne vor bate la vestiar"
ACUM 2 ORE
"Am fost pe același teren cu Serena, am jucat dublu mixt cu ea. A fost una dintre cele mai incomode experiențe pentru mine pentru că ea încerca să facă totul iar eu eram ceva de genul 'sunt mai bun decât tine'", a spus Nick Kyrgios.

Kyrgios, criticat de fani pentru comentariul la adresa Serenei Williams

Australianul a postat un clip de câteva secunde din acest podcast pe contul său de Instagram, exact cu segmentul în care vorbește despre experiența pe terenul de tenis alături de Serena Williams, dar nu a durat mult până când acesta a fost criticat de anumiți fani pentru vorbele sale.
Kyrgios a ținut să îi răspundă unui fan, care i-a atras atenția că surorile Williams au vorbit întotdeauna frumos despre el. "E doar o glumă. Le respect foarte mult pe surorile Williams. Ele sunt unele dintre cele mai bune jucătoare care au pus vreodată mâna pe o rachetă de tenis", a fost răspunsul lui Kyrgios.
Dacă alături de Serena s-a simțit incomod, la ediția din acest an de la Wimbledon, Kyrgios a participat în turneul de dublu mixt alături de sora sa mai mare, Venus, parteneriat despre care australianul a vorbit numai la superlativ. Acesta a declarat că a fost "un vis devenit realitate" și a fost extrem de dezamăgit după ce a fost nevoit să se retragă din turneu înaintea turului secund, din cauza unei accidentări.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Cornet - Zidansek, LIVE pe Eurosport 1. Collins - Tauson pe Eurosport 2
ACUM 5 ORE
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 7 ORE