”Despre ce vorbești? Greșeli precum să rup o rachetp? Să înjur? Să nu-mi mai dau interesul în unele meciuri? Adică ceea ce face toată lumea”, a scris Kyrgios pe contul său de Twitter.
”Niciunul dintre voi nu aveți nivelul intelectual pentru a înțelege ce vreau sp spun. Eu încerc să-i fac să-și asume responsabilitatea”, a continuat australianul.
Laver Cup
Laver Cup 2021 debutează vineri pe Eurosport! Cine joacă în prima zi de concurs la Chicago
ACUM 3 ORE
”Acest lucru demonstrează că Thiem, Zverev și Djokovic consideră că totul e o glumă, doi dintre ei petreceau ca nebunii în timpul unei pandemii. Oamenii își pierd viața, apropiați și prieteni. Oamenii ăștia sunt la vârful acestui sport”, a continuat el.

Ce a spus Dominic Thiem despre Kyrgios

Dominic Thiem a afirmat că a fost testat zilnic după ce mai mulți jucători de la Adria Tour au fost depistați pozitiv. El a condus la aeroport pentru a fi testat însă după ce rezultatele au fost negative, a revenit la antrenamente: ”Nu înțeleg de ce ar trebui să stau acasă când sunt sănătos”.
Thiem a vorbit și despre Alexander Zverev, care a apărut în public la o petrecere după ce a anunțat că se va autoizola: ”A fost greșeala lui, dar nu înțeleg de ce mulți oameni vor să intervină. Kyrgios a făcut multe greșeli și el. Ar fi bine pentru el să recunoască în loc să îi critice pe ceilalți”.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 4 ORE
Tenis
Naomi Osaka n-a glumit cu anunțul de la US Open! Decizia de ultim moment luată de niponă
ACUM 6 ORE