Fost ocupant al locului 13 ATP, cea mai înaltă poziție pe care australianul a reușit să ajungă, Kyrgios a dezvăluit că a descoperit probleme la claviculă, accidentare care l-a forțat pe australian să se retragă din meciul pe care avea să-l dispute în ultima zi de Laver Cup cu Rafael Nadal, de asemenea accidentat.

Nick Kyrgios: "Mă voi îndrepta spre Australia"

Kyrgios a dezvăluit care-i sunt planurile de viitor: va merge în Australia pentru a se odihni și recupera. El nu a menționat pe rețelele de socializare și care este turneul pe care-l vizează pentru revenire. Totuși, el a mărturisit mai de mult că-și dorește să joace în cadrul Davis Cup, competiție care va avea loc în noiembrie „Din păcate, o accidentare de claviculă pe care am căpătat-o în cadrul Laver Cup a evoluat și m-a obligat să mă retrag din competițiile sezonului asiatic. Mă voi îndrepta acum spre Australia pentru a mă odihni și pentru a mă recupera. Ne vedem în curând!”, a transmis australianul pe contul personal de Twitter.
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
ACUM O ORĂ
"Anunțul lui Nick Kyrgios vine la doar o zi după ce a fost învins în primul tur la turneul desfășurat la Zhuhai, în China, de către italianul Andreas Seppi, locul 74 ATP, scor 7-6 (5), 6-1, după o oră și 6 minute de joc. După meci, australianul a vorbit cu reporterii aflați la turneul asiatic și le-a mărturisit că nu are rost să continue atâta timp cât nu este complet refăcut: „Nu are niciun rost să joc dacă nu pot servi pentru că serviciul este arma mea, lovitura mea preferată. Dacă nu pot servi la cel mai bun nivel al meu, atunci sunt cu siguranță împiedicat în joc, probabil că nu mă voi obosi să joc până când nu pot să evoluez la cel mai bun nivel al meu. Am jucat bine în primul set, aveam avantaj de un break și serveam pentru set. Mă chinuiam, era clar. Servesc de obicei undeva la 230 km pe oră, nu am fost în stare nici măcar 180 azi”, a concluzionat el.
Australian Open
Australian Open: Defensivă incredibilă a lui Monfils, în disputa cu Berrettini, din sferturi
ACUM 2 ORE
Tenis
Daniel Dobre o vede pe Simona Halep în top: "Mai poate câștiga un Grand Slam"
ACUM 2 ORE