Nick Kyrgios l-a ironizat în repetate rânduri pe Rafael Nadal și a făcut mai multe declarații controversate la adresa marelui campion iberic, care a ajuns în 2020 la 20 de titluri de Grand Slam, un record pe care în trecut îl deținea marele lui rival, Roger Federer. Acum, cei doi mari tenismeni se află la egalitate în ceea ce privește numărul titlurilor majore. Remarcat pentru talent, Kyrgios a continuat să surprindă lumea tenisului în toți acești ani mai ales prin afirmațiile controversate.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Una dintre țintele preferate ale australianului a fost Rafael Nadal, pe care l-a ironizat și imitat făcându-și încălzirea înainte de a servi. Se pare că perioada petrecută în izolare i-a prins bine lui Nick. Pauza generată de pandemia de coronavirus a provocat o schimbare de atitudine, iar ultima declarație a australianului a surprins pe toată lumea, inclusiv pe jurnaliștii spanioli de la AS.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58

Rafael Nadal, lăudat de... Nick Kyrgios!

Rivalitatea dintre Kyrgios și Nadal este cu atât mai savuroasă cu cât australianul a reușit să se impună în fața marelui campion spaniol de trei ori. Totuși, Nadal deține șefia la raportul întâlnirilor directe, cu 5 victorii bifate. Ibericul s-a ferit de fiecare dată să-i ofere replică în public lui Kyrgios, însă a mărturisit la o conferință de presă că nu va face nicio afirmație pentru că australianul nu merită acest gen de atenție.
Kyrgios a produs surpriza înaintea noului sezon competițional și l-a complimentat pe Nadal. Inițial, Kyrgios a recunoscut supremația lui Nadal după ce spaniolul a cucerit titlul cu numărul 13 la Roland Garros: "Nadal este absolut incredibil. E de parcă Roland Garros ar fi terasa casei lui". Cu exact o lună înainte de startul Australian Open, în direct pe Eurosport, Kyrgios a postat pe Instagram o înregistrare cu un punct jucat alături de Nadal la ediția precedentă a turneului organizat la Melbourne. Ofensiv și extrem de determinat, spaniolul l-a plimbat pe australian pe tot terenul, înainte ca acesta să trimită în fileu un voleu.Punctul a fost câștigat de Nadal, iar Kyrgios s-a prăbușit la podea. Totuși, australianul a apreciat acel raliu: "De asta îmi place să joc împotriva lui Nadal", a scris el în descrierea videoclipului publicat pe contul personal de Instagram.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39