Nick Kyrgios este cunoscut pentru atacurile constante pe care le-a avut la adresa lui Novak Djokovic de-a lungul timpului. Australianul nu l-a menajat deloc pe liderul mondial în ultimii ani și l-a criticat pentru fiecare greșeală. Totuși, de când Nole se află în detenție în Australia, Kyrgios și-a schimbat discursul la 180 de grade.
După ce a declarat că sârbul nu a fost tratat corect în Australia, Nick Kyrgios a revenit în atenția publicului cu o nouă declarație complexă, în care l-a lăudat pe Djokovic și și-a arătat susținerea față de cel mai bun tenismen din lume. Până acum, cei mai vocali susținători ai sârbului au fost Kyrgios, Feliciano Lopez și Tennys Sandgren din rândul tenismenilor aflați în activitate.
Australian Open
Swiatek, în semifinale la Australian Open. Meciul cu Sorana Cîrstea a ajutat-o enorm
ACUM 38 MINUTE

Kyrgios îl susține pe Novak Djokovic în Australia

"Nu știu dacă avem o relație în care ne putem vorbi. E amuzant pentru că eu și Novak obișnuiam să fim prieteni, ne antrenam împreună la diferite turnee. Media ne-a divizat, a făcut din anumite declarații niște lucruri wow când chiar nu era cazul. Ei au făcut lucrurile să pară de 30 de ori mai rele decât erau de fapt. Îmi amintesc cum Novak a fost unul dintre singurii jucători care a venit la mine când eram tânăr și mi-a spus să apelez la el orice aș avea nevoie.
Simt că ne-a ajutat enorm, în timpul incendiilor ne-a susținut cu tot ce am avut nevoie. Uităm foarte repede câte a făcut pentru Australia. Nici măcar nu era nevoit să ne ajute, mulți atleți nu ar fi făcut ce a făcut el, sunt mulți egoiști. Eu personal nu am uitat. Dacă i se va permite să joace la Australian Open, nu vreau sub nicio formă să-i fiu adversar. Va fi extrem de determinat să joace bine și le va demonstra tuturor cum stă treaba. Nu cred că va avea vreun impediment în calea pregătirii. Situația creată va adăuga și mai multă determinare. Știm cu toții cât de competitiv este. Nu devii un campion atât de mare fără a fi capabil să înfrunți adversitățile", a spus Nick Kyrgios în presa din Australia.
Tenis
Novak Djokovic a lăsat în urmă Australian Open! La ce turneu își face sârbul revenirea în circuit
ACUM 7 ORE
Australian Open
Australian Open 2022 LIVE BLOG | Iga Swiatek, calificare în semifinale. Tsitsipas - Sinner e acum
ACUM 10 ORE