Tenis

Nick Kyrgios, un nou derapaj pe social media: "Coric, ai pietre în cap? 0 intelect!"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Nick Kyrgios, un nou derapaj pe social media

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
30/07/2020 la 05:38

Nick Kyrgios nu se mai abține și provoacă discuții controversate peste tot în social media.

Nick Kyrgios și-a asumat pe timpul pandemiei rolul de "avocat al poporului" și ține evidența tuturor tenismenilor care nu respectă regulile de distanțare fizică, care nu poartă mască și care intră în contact cu virusul. Pe lista neagră a lui Kyrgios și-au făcut loc în această pandemie Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Alexander Zverev, Boris Becker, iar ultimul adăugat este Borna Coric.

În ciuda faptului că el însuși a avut derapaje în privind regulile recomandate în pandemie, Nick Kyrgios, desemnat tot mai des ipocrit pe rețelele de socializare, l-a luat în vizor pe Borna Coric, pe care l-a criticat vehement după ce croatul a declarat că și-a revenit. Acesta din urmă s-a infectat cu coronavirus la turneul organizat de Djokovic și a afirmat că nu a înțeles criticile adresate organizării acestei competiții, critici lansate de Kyrgios.

Tenis

După ce l-a criticat pe Novak Djokovic, Nick Kyrgios a încălcat și el regulile de distanțare fizică

25/07/2020 LA 09:56

Nick Kyrgios, un nou război în social media

"Am citit ce a spus și chiar nu-mi pasă", declarase Coric într-un interviu acordat recent. Văzând declarația lui Coric, Kyrgios a răspuns printr-un mesaj pe Twitter: "Ar trebui să-ți pese! Ai pietre în cap? Da, iți poți apară prietenii, dar eu încerc să-i fac responsabili! Când am zis ce am zis n-am vrut să-i supăr. Sunt tenismeni, nu sunt speciali! Nivelul intelectual al lui Coric este egal cu zero. Am vrut să mă asigur că tovarășii tăi nu vor face și alți oameni să se simtă ca Grigor Dimitrov. Ai citit ce a spus? Sau e prea mult pentru creierul tău să proceseze?", a scris Nick Kyrgios pe Twitter.

Tenis

Ironicul Nick Kyrgios, lecții pentru Djokovic, Thiem, Zverev și Becker: "Vreo întrebare, băieți?"

11/07/2020 LA 11:20
Tenis

"Ești un șobolan!" Schimb grosolan de insulte pe Twitter între Nick Kyrgios și Boris Becker

30/06/2020 LA 13:05
Subiecte asemănătoare
TenisNick Kyrgios
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol