Nick Kyrgios și-a asumat pe timpul pandemiei rolul de "avocat al poporului" și ține evidența tuturor tenismenilor care nu respectă regulile de distanțare fizică, care nu poartă mască și care intră în contact cu virusul. Pe lista neagră a lui Kyrgios și-au făcut loc în această pandemie Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Alexander Zverev, Boris Becker, iar ultimul adăugat este Borna Coric.
În ciuda faptului că el însuși a avut derapaje în privind regulile recomandate în pandemie, Nick Kyrgios, desemnat tot mai des ipocrit pe rețelele de socializare, l-a luat în vizor pe Borna Coric, pe care l-a criticat vehement după ce croatul a declarat că și-a revenit. Acesta din urmă s-a infectat cu coronavirus la turneul organizat de Djokovic și a afirmat că nu a înțeles criticile adresate organizării acestei competiții, critici lansate de Kyrgios.

Nick Kyrgios, un nou război în social media

Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM 21 ORE
"Am citit ce a spus și chiar nu-mi pasă", declarase Coric într-un interviu acordat recent. Văzând declarația lui Coric, Kyrgios a răspuns printr-un mesaj pe Twitter: "Ar trebui să-ți pese! Ai pietre în cap? Da, iți poți apară prietenii, dar eu încerc să-i fac responsabili! Când am zis ce am zis n-am vrut să-i supăr. Sunt tenismeni, nu sunt speciali! Nivelul intelectual al lui Coric este egal cu zero. Am vrut să mă asigur că tovarășii tăi nu vor face și alți oameni să se simtă ca Grigor Dimitrov. Ai citit ce a spus? Sau e prea mult pentru creierul tău să proceseze?", a scris Nick Kyrgios pe Twitter.
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
25/11/2022 LA 18:48
Tenis
Reacția lui Nick Kyrgios după ce a fost în topul tenismenilor cu cele mai multe victorii în 2022
22/11/2022 LA 11:27