Horia Tecău și Kevin Karawietz vor juca la turneul campionilor. Rezultatele din concursul de dublu de la Mastersul de la Paris au fost favorabile perechii româno-germane, astfel că aceasta se află printre cele 8 perechi care vor juca la Torino în perioada 14-21 noiembrie.
Alături de Tecău și Krawietz, perechea Jamie Murray / Bruno Soares s-a calificat de asemenea la competiția care ține capul de afiș al finalului de sezon.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și-a luat rămas bun de la tenis. Mesajul postat după ultimul meci disputat în circuit
18/11/2021 LA 15:11
Performanța obținută de Tecău și Kravietz este una remarcabilă, mai ales că căi doi formează o echipă doar de la începutul acestui an. De când colaborează, Tecău și Kravietz au câștigat un titlu, la Halle, și au jucat alte 3 finale, la Rotterdam, Barcelona și Hamburg.
Pentru Horia Tecău va fi a 7-a oară în carieră când participă la Turneul Campionilor. Românul a concurat de 2 ori alături de Robert Lindstedt (2011 și 2012) și de 4 ori alături de Jean Julien Roger (2014, 2015, 2017 și 2019). Cea mai bună performanță a lui Horia la importanta competiție a fost finala jucată în 2015, pierdută de el și olandezul Rojer în fața perechii Florin Mergea / Rohan Bopanna.
Kevin Kravietz va particpa pentru a 3-a oară la Turneul Campionilor, germanul fiind prezent la precedentele 2 ediții alături de conaționalul Andrea Mies, fără să treacă de faza grupelor.

Hubert Hurkacz, în premieră la Turneul Cacmpionilor

Mastersul de la Paris a definitivat și ultimele necunoscute în privința Turneului Campionilor și în proba de simplu. Ultimul loc disponibil a fost acaparat de polonezul Hubert Hurkacz.
Acesta este sigur de prezența la Torino după ce a devenit primul semifinalist al turneului din capitala Franței, învingându-l în 3 seturi pe australianul James Duckworth, scor 6-2, 6-7 (4), 7-5.
Așadar, plonezul care de luni va ocupa poziția a 9-a în ierarhia ATP își încununează un sezon fantastic, în care a câștigat 3 turnee până acum: Delray Beach, Miami (Masters) și Metz. La Grand Slam-uri a excelat doar la Wimbledon, unde a pierdut cu Berrettini în semifinale, dar constanța sa de pe parcusul întregului sezon i-a adus în cele din urmă biletul pentru Turneul Campionilor pentru prima dată în carieră.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Horia Tecău și Kevin Krawietz au încheiat parteneriatul cu o victorie la Turneul Campionilor
18/11/2021 LA 12:31
Nitto ATP Finals
Federația Română de Tenis îi oferă un post lui Horia Tecău, după retragerea din tenis
17/11/2021 LA 11:11