Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Turneul Campionilor | Matteo Berrettini, victorie în două seturi cu Dominic Thiem

Irina Aldea

Actualizat 14/11/2019 la 18:39 GMT+2

Matteo Berrettini l-a învins în ultimul meci din grupa Bjorn Borg pe Dominic Thiem. Austriacul era deja calificat în semifinale înaintea acestui meci.

Matteo Berrettini

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini, ocupantul locului 8 ATP, l-a învins, joi, pe Dominic Thiem (5 ATP), cu scorul de 7-6(3), 6-3, în grupa Bjorn Borg la Turneul Campionilor, turneu final organizat la Londra. Campionul en-titre la competiția finală este Alexander Zverev. Germanul s-a impus anul trecut în finala disputată cu Novak Djokovic.
Primul set al întâlnirii celor doi jucători a avut un start echilibrat. La scorul de 4-4 la game-uri, Berrettini a reușit un break în fața lui Thiem, însă austrianul a reușit și el un break, iar setul a ajuns în tiebreak, unde Berrettini s-a impus cu 7-3. În setul secund, Berrettini s-a impus cu 6-3, după ce a reușit o minge de break în fața jucătorului austrian. Pentru această victorie, Matteo Berrettini a avut nevoie de o oră și 18 minute de joc.

Victorie cu gust amar pentru italian

În ciuda acestei reușite, Matteo Berrettini nu a obținut calificarea în semifinalele Turneului Campionilor, pierzând primele două jocuri. Totuși, Berrettini este primul jucător italian care se impune într-un meci la Turneul Campionilor. Dominic Thiem este primul calificat în semifinale din grupa Bjorn Borg, iar cel de-al doilea jucător calificat va fi stabilit în urma confruntării dintre Novak Djokovic și Roger Federer, care se va disputa, joi, începând cu ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo