Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev e în semifinale la Turneul Campionilor. Germanul, duel cu Djokovic pentru finală la Torino

Irina Aldea

Publicat 18/11/2021 la 16:25 GMT+2

Alexander Zverev, al treilea jucător al lumii, s-a impus azi în fața lui Hubert Hurkacz la Turneul Campionilor, obținând a doua sa victorie la Torino și calificarea în semifinale.

Alexander Zverev

Credit imagine: Getty Images

Câștigător al medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Alexander Zverev s-a impus azi în fața lui Hubert Hurkacz în primul meci de simplu al zilei, cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 4 minute de joc. În continuare, germanul se va duela pentru un loc în marea finală de la Torino cu Novak Djokovic, câștigătorul Grupei Verzi.
Zverev a fost azi de departe jucătorul mai bun al disputei cu Hurkacz. Polonezul nu a reușit să-i pună probleme adversarului său și a comis o mulțime de erori neforțate. În plus, Hurkacz i-a oferit lui Zverev o mulțime de șanse de break, serviciul său fiind punctul slab al jocului pe care l-a prestat azi.

Alexander Zverev, în semifinale la Turneul Campionilor

Alexander Zverev a beneficiat de abandonul lui Matteo Berrettini în primul meci de la Turneul Campionilor, la scorul de 7-6 (7), 1-0 ăn favoarea sa. Mai apoi, germanul a cedat în fața campionului de la US Open, Daniil Medvedev, cu scorul de 3-6, 7-6 (3), (6) 6-7, după două ore și 39 de minute de joc.
În următorul meci de azi programat în cadrul Grupei Roșii, Daniil Medvedev va încerca să obțină a treia victorie și să-l învingă pe favoritul gazdelor, Jannik Sinner. Rusul a obținut până acum 2 victorii, cu Hubert Hurkacz și Alexander Zverev, ambele în 3 seturi foarte disputate. Medvedev este câștigătorul Grupei Roșii.
Semifinale la Turneul Campionilor 2021
  • Djokovic - Zverev
  • Medvedev - Ruud/Rublev
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo