Ocupant al locului 5 ATP, aflat pentru a doua oară în carieră la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a obținut luni seară o victorie foarte valoroasă în meciul cu finalistul de anul acesta de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas. Rusul în vârstă de 24 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc.
Rublev îl va întâlni miercuri pe Djokovic în premieră în circuitul masculin de tenis, într-un meci care se anunță foarte interesant. În primul meci al zilei de ieri din Grupa Verde, Novak Djokovic a debutat cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor. Sârbul s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27

Andrey Rublev a pierdut noțiunea timpului la Turneul Campionilor

La conferința de presă, Andrey Rublev a povestit că a adormit înaintea meciului și a crezut, în momentul în care s-a trezit, că e dimineață: "Nu știu ce s-a întâmplat. Pentru că meciul meu a fost programat la 21 (ora 22 în România), în timpul zilei am avut mult timp liber la dispoziție, așa că am decis să dorm. În mod normal nu dorm în timpul zilei și chiar dacă încerc să dorm nu reușesc. Azi (n.r. ieri) am dormit mai mult de o oră.
Mi-am pus alarma la ora 18, iar când m-am trezit am zis că voi mai dormi pentru o jumătate de oră, crezând că e dimineață. Așa fac în fiecare dimineață, îmi pun mai multe alarme și le amân pentru a dormi mai mult. Apoi m-am uitat la ceas. M-am simțit foarte ciudat pentru că telefonul nu era la încărcat. Noaptea mereu îl pun să se încarce. M-am uitat iar la ceas, era 18, cum e posibil? M-am gândit că s-a stricat ceasul. Apoi am început să-mi dau seama. Ooooh, am adormit în timpul zilei. Oh, am meci în câteva ore, așa că trebuie să mă trezesc. A fost o sperietură pe cinste", a spus Andrey Rublev în fața jurnaliștilor prezenți la Torino.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08