Ocupant al locului 5 ATP, aflat pentru a doua oară în carieră la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a obținut în această seară o victorie foarte valoroasă în meciul cu finalistul de anul acesta de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas. Rusul în vârstă de 24 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc.
Rublev a fost de departe jucătorul mai bun, mai reactiv și cu o inspirație mult mai bună. Rusul s-a bazat și pe un serviciu foarte bun în partida de azi cu Tsitsipas, care a părut adesea absent, mai ales în momentele cheie ale duelului de debut de la Torino. În continuare, Rublev îl va întâlni la Turneul Campionilor pe Novak Djokovic, miercuri, la o oră pe care organziatorii o vor anunța mâine. Tsitsipas, de partea cealaltă, îl va înfrunta tot miercuri pe Casper Ruud.
Wimbledon
Duelul dintre Kyrgios și Tsitsipas încă produce ecouri! Tatăl australianului a răbufnit
IERI LA 13:41

Andrey Rublev, victorie clară cu Tsitsipas la Turneul Campionilor

Rublev îl va întâlni miercuri pe Djokovic în premieră în circuitul masculin de tenis, într-un meci care se anunță foarte interesant. În primul meci al zilei din Grupa Verde, Novak Djokovic a debutat cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor. Sârbul s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Andrey Rublev și-a făcut debutul la Turneul Campionilor anul trecut. Atunci nu a reușit să treacă de grupe, rusul obținând o singură victorie, în fața lui Dominic Thiem. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas a câștigat trofeul în 2019. Campion en-titre la Turneul Campionilor este Daniil Medvedev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Wimbledon
Hewitt a comentat "războiul" Kyrgios – Tsitsipas, de la Wimbledon: "Nick joacă excelent în haos!"
04/07/2022 LA 14:16
Wimbledon
Marele Pat Cash, atac fără precedent la Nick Kyrgios: "Circul aboslut s-a stabilit în tenis!"
04/07/2022 LA 11:05