Ocupant al locului 5 ATP, aflat pentru a doua oară în carieră la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a obținut în această seară o victorie foarte valoroasă în meciul cu finalistul de anul acesta de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas. Rusul în vârstă de 24 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc.
Rublev a fost de departe jucătorul mai bun, mai reactiv și cu o inspirație mult mai bună. Rusul s-a bazat și pe un serviciu foarte bun în partida de azi cu Tsitsipas, care a părut adesea absent, mai ales în momentele cheie ale duelului de debut de la Torino. În continuare, Rublev îl va întâlni la Turneul Campionilor pe Novak Djokovic, miercuri, la o oră pe care organziatorii o vor anunța mâine. Tsitsipas, de partea cealaltă, îl va înfrunta tot miercuri pe Casper Ruud.
Tenis
Reușită remarcabilă în circuitul masculin de tenis! Se întâmplă pentru a doua oară în istorie
23/11/2021 LA 13:11

Andrey Rublev, victorie clară cu Tsitsipas la Turneul Campionilor

Rublev îl va întâlni miercuri pe Djokovic în premieră în circuitul masculin de tenis, într-un meci care se anunță foarte interesant. În primul meci al zilei din Grupa Verde, Novak Djokovic a debutat cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor. Sârbul s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Andrey Rublev și-a făcut debutul la Turneul Campionilor anul trecut. Atunci nu a reușit să treacă de grupe, rusul obținând o singură victorie, în fața lui Dominic Thiem. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas a câștigat trofeul în 2019. Campion en-titre la Turneul Campionilor este Daniil Medvedev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Medvedev - Zverev, finala Turneului Campionilor (ora 18:00, Eurosport 2). Cifrele unei finale de vis
21/11/2021 LA 11:11
Nitto ATP Finals
Casper Ruud completează tabloul semifinalelor la Turneul Campionilor! Cine se luptă pentru finală
19/11/2021 LA 15:37