Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrey Rublev, victorie clară cu Tsitsipas la Turneul Campionilor! Miercuri îl întâlnește pe Djokovic la Torino

Irina Aldea

Actualizat 15/11/2021 la 23:47 GMT+2

Andrey Rublev a câștigat primul meci de la Turneul Campionilor cu al patulea jucător al lumii, Stefanos Tsitsipas. Rusul s-a impus în minimum de seturi.

Andrey Rublev

Credit imagine: Getty Images

Ocupant al locului 5 ATP, aflat pentru a doua oară în carieră la Turneul Campionilor, Andrey Rublev a obținut în această seară o victorie foarte valoroasă în meciul cu finalistul de anul acesta de la Roland Garros, Stefanos Tsitsipas. Rusul în vârstă de 24 de ani s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 32 de minute de joc.
Rublev a fost de departe jucătorul mai bun, mai reactiv și cu o inspirație mult mai bună. Rusul s-a bazat și pe un serviciu foarte bun în partida de azi cu Tsitsipas, care a părut adesea absent, mai ales în momentele cheie ale duelului de debut de la Torino. În continuare, Rublev îl va întâlni la Turneul Campionilor pe Novak Djokovic, miercuri, la o oră pe care organziatorii o vor anunța mâine. Tsitsipas, de partea cealaltă, îl va înfrunta tot miercuri pe Casper Ruud.

Andrey Rublev, victorie clară cu Tsitsipas la Turneul Campionilor

Rublev îl va întâlni miercuri pe Djokovic în premieră în circuitul masculin de tenis, într-un meci care se anunță foarte interesant. În primul meci al zilei din Grupa Verde, Novak Djokovic a debutat cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor. Sârbul s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Andrey Rublev și-a făcut debutul la Turneul Campionilor anul trecut. Atunci nu a reușit să treacă de grupe, rusul obținând o singură victorie, în fața lui Dominic Thiem. De partea cealaltă, Stefanos Tsitsipas a câștigat trofeul în 2019. Campion en-titre la Turneul Campionilor este Daniil Medvedev.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo