Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Casper Ruud, prima victorie la Turneul Campionilor, cu Norrie. Care e situația în Grupa Verde la Torino

Irina Aldea

Publicat 18/11/2021 la 00:04 GMT+2

Casper Ruud a obținut în această seară prima victorie a sa la Turneul Campionilor, în meciul cu britanicul Cameron Norrie. Norvegianul a revenit de la 0-1 la seturi pentru a-și adjudeca victoria.

Casper Ruud

Credit imagine: Getty Images

Casper Ruud a obținut prima victorie în Grupa Verde, în fața lui Cameron Norrie, rezerva lui Stefanos Tsitsipas. Norvegianul de pe locul 8 ATP a revenit de la 0-1 la seturi și s-a impus în fața britanicului cu scorul de 1-6, 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 53 de minute de joc. În continuare, Ruud îl va întâlni la Torino pe Andrey Rublev.
Cameron Norrie, care a intrat azi în locul lui Stefanos Tsitsipas pe teren, a început meciul mult mai dezinvolt, fără a simți parcă nicio presiune. De partea cealaltă, Ruud a fost ezitant în debutul meciului, dar a reușit ulterior să-și intre în ritm și să dicteze punctele. Setul secund i-a aparținut în totalitate norvegianului, care a reușit și în decisiv să țină același nivel ridicat.

Ultimele meciuri în Grupa Verde la Turneul Campionilor: Djokovic - Norrie & Ruud - Rublev

În primul meci al zilei, Novak Djokovic a obținut calificarea în semifinale la Turneul Campionilor, după o victorie categorică în fața lui Andrey Rublev. Lider mondial în clasamentul ATP, Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Turneului Campionilor, care are loc la Torino, după ce miercuri l-a învins rapid, în două seturi, 6-3, 6-2, pe rusul Andrey Rublev (5 ATP), pe care l-a întâlnit în premieră în circuitul ATP.
Djokovic nu a avut nevoie decât de o oră şi 5 minute de joc pentru a obține victoria, într-un meci din Grupa Verde în care a reuşit 14 aşi faţă de 6 ai adversarului. Odată cu acest succes, al 50-lea al său din 2021, Djokovic a câştigat Grupa Verde fără a ceda niciun set. El îl va întâlni vineri într-un meci fără miză pentru sine pe britanicul Cameron Norrie, rezerva lui Stefanos Tsitsipas. De partea cealaltă, Rublev și Ruud se vor lupta vineri pentru un loc în semifinale.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo