Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev continuă seria victoriilor la Turneul Campionilor! Succes în 3 seturi cu Zverev

Irina Aldea

Publicat 16/11/2021 la 17:55 GMT+2

Daniil Medvedev a câștigat în această seară și al doilea meci al Grupei Roșii, după ce la debut a trecut în 3 seturi de Hubert Hurkacz. Rusul a ajuns la 7 victorii consecutive la Turneul Campionilor.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Campion en-titre, Daniil Medvedev, a obținut marți a doua victorie în Grupa Roșie la Turneul Campionilor, după ce l-a învins pe Alexander Zverev, campion și el în trecut la turneul final. Rusul s-a impus cu 6-3, (3) 6-7, 7-6 (6), la capătul unui meci care a durat două ore și 40 de minute de joc.
Daniil Medvedev a fost de departe jucătorul mai bun în primul set. Zverev a părut că nu se regăsește și a trăit cu emoții până în tiebreak-ul setului secund, acolo unde rusul a comis câteva erori, iar germanul a fost mult mai hotărât. Setul decisiv a fost de asemenea decis în tiebreak, însă de data aceasta, rusul a ieșit în câștig de cauză.
În continuare, rusul se va duela cu Matteo Berrettini la Torino, dacă italianul va putea continua să joace. Dacă nu, atunci el va da piept cu rezerva Jannik Sinner. În primul meci la Turneul Campionilor, rusul a trecut de Hubert Hurkacz, revenind de la 0-1 la seturi. Medvedev s-a impus până la urmă cu (5) 6-7, 6-3, 6-4, la capătul unui meci de peste două ore de joc. De partea cealaltă, Zverev a beneficiat de abandonul lui Berrettini.

Daniil Medvedev, victorie în trei seturi la Torino, cu Alexander Zverev

În al doilea meci al zilei din Grupa Roșie se vor duela Hubert Hurkacz și Matteo Berrettini. Există totuși îngrijorare pentru italian, care a trebuit să se retragă din cauza unei accidentări în primul meci disputat la Turneul Campionilor, în compania lui Alexander Zverev. În cazul în care nu va putea continua, Berrettini va fi înlocuit de Jannik Sinner, un alt italian, prima rezervă de la Turneul Campionilor.
Matteo avea șansa să evolueze în fața propriilor suporteri și regretă că nu a putut duce disputa de duminică la bun sfârșit: "A fost una dintre cele mai frumoase atmosfere din viața mea, a fost incredibil. De asta mă simt atât de rău acum: să nu pot termina acest meci mă omoară. E greu să accept, chiar voiam să savurez fiecare secundă, indiferent de rezultat. Ce putea să se întâmple mai rău s-a întâmplat", a spus Berrettini, potrivit atpworldtour.com.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo