Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev, victorie fantastică la Turneul Campionilor cu Sinner. Cu cine luptă în semifinale la Torino

Irina Aldea

Publicat 19/11/2021 la 00:40 GMT+2

Daniil Medvedev a obținut și a treia victorie la Torino, în fața lui Jannik Sinner, care a rezistat doar un set în fața campionului din 2021 de la US Open.

Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Al doilea jucător al lumii, Daniil Medvedev a obținut și a treia victorie în cadrul Grupei Roșii la Turneul Campionilor. Rusul s-a impus în fața italianului Jannik Sinner, rezerva lui Matteo Berrettini, cu scorul de 6-0, (5) 6-7, 7-6 (8), la capătul unui meci care a durat două ore și 32 de minute de joc.
Daniil Medvedev este câștigătorul Grupei Roșii și îl va întâlni în penultimul act la Turneul Campionilor pe învingătorul din meciul Andrey Rublev – Casper Ruud. În cealaltă semifinală se vor întâlni Novak Djokovic și Alexander Zverev, pentru a cincea oară în acest sezon competițional.

Daniil Medvedev, câștigătorul Grupei Roșii la Turneul Campionilor. Next: Ruud/Rublev

În partida de azi, Sinner nu a avut nicio șansă în fața lui Medvedev în primul set, care a dictat aproape toate punctele, nu a greșit deloc și l-a făcut pe adversarul său să se simtă extrem de inconfortabil în propria jumătate de teren. Medvedev a câștigat primul set al întâlnirii cu Sinner fără a ceda niciun game, în doar 25 de minute de joc. E adevărat că și italianul a făcut o mulțime de greșeli neforțate, însă Medvedev a părut că se află la un antrenament cu public.
Setul secund a fost mult mai echilibrat, iar italianul s-a hrănit copios din energia publicului de la Torino, care l-a susținut necontenit în lupta cu al doilea jucător al lumii. Sinner a câștigat până la urmă setul secund la tiebreak. În decisiv, Medvedev și-a pierdut complet răbdarea, iar Sinner a fost acolo sperând că poate profita, dar rusul a fost mai puternic în final și s-a impus la finalul unui meci de tip roller coaster.
În primul meci al zilei din Grupa Roșie, Alexander Zverev s-a impus în fața lui Hubert Hurkacz cu scorul de 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 4 minute de joc. În continuare, germanul se va duela pentru un loc în marea finală de la Torino cu Novak Djokovic, câștigătorul Grupei Verzi.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo