Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a început cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Marele campion sârb s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut în forță la Torino, în meciul cu Ruud. Rezumatul partidei

În meciul al 2-lea din Grupa Verde, Djokovic îl va întâlni pe învingătorul disputei Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev, care va fi în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player în această seară, de la ora 22:00. Învinsul acelui duel va da piept cu Casper Ruud în meciul al 2-lea, programat miercuri la Torino.
Wimbledon
Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic! Ce a putut să spună
ACUM 6 ORE

Novak Djokovic a primit la Torino trofeul pentru al 7-lea sezon încheiat pe locul 1 ATP

La finalul meciului disputat în compania lui Casper Ruud, Novak Djokovic a primit premiul pentru al 7-lea sezon încheiat pe locul 1 ATP, un record absolut în circuitul masculin de tenis. Până acum două săptămâni, Nole era la egalitate din acest punct de vedere cu idolul copilăriei sale, Pete Sampras.
În urma rezultatelor foarte bune de la Paris, Nole a reușit să-și asigure poziția de lider mondial la finalul acestui sezon competițional, un sezon în care a câștigat 3 titluri de Grand Slam, a disputat finala celui de-al patrulea turneu major și a ajuns cel mai titrat tenismen la categoria de titluri Masters 1000, cu 37 astfel de reușite: "Sper să mai pot juca pentru câțiva ani. Aveam 4 sau 5 ani când l-am văzut pentru prima dată pe Pete Sampras jucând la Wimbledon. Am cerut o rachetă și m-am îndrăgostit de tenis. Să știu că dețin acest record după Pete este incredibil", a spus Nole după ce a primit premiul pentru al 7-lea sezon încheiat pe locul 1 ATP.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Wimbledon
Djokovic, provocat la Wimbledon de un jurnalist: "Te-a motivat să-l bați pentru că e australian?"
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Ziua surprizelor la Wimbledon! După favorita nr. 2, capul de serie 3 a părăsit competiția în turul 2
IERI LA 14:47