Jannik Sinner, victorie în fața lui Hubert Hurkacz la Turneul Campionilor

Alex Masgras

Actualizat 17/11/2021 la 00:08 GMT+2

Jannik Sinner, rezerva care l-a înlocuit pe Matteo Berrettini la Turneul Campionilor, l-a învins pe Hubert Hurkacz, scor 6-2, 6-2.

Jannik Sinner

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner a profitat din plin de șansa de a juca la Turneul Campionilor, după retragerea din competiție a lui Matteo Berrettini.
Împins de la spate de publicul italian, Sinner a câștigat primul set cu 6-2, după 46 de minute de joc. Italianul a început bine partida, când a reușit break-ul încă din al treilea game al meciului. În game-ul următor, care a durat mai bine de 11 minute, Sinner a salvat trei mingi de break ale lui Hurkacz și și-a făcut serviciul. Acesta s-a dovedit a fi un game de maximă importanță în economia setului, Sinner reușind și al doilea break în game-ul următor, câștigând setul cu 6-2.
Al doilea set a început după același scenariu, cu un game dificil pe propriul serviciu, câștigat de italian în cele din urmă, apoi cu un break în game-ul al treilea al setului. În cele din urmă, Sinner a câștigat și setul al doilea, tot cu 6-2.
La finalul partidei, Sinner a avut un mesaj și pentru conaționalul său, Matteo Berrettini: "Matteo, ești un idol", a scris Sinner pe lentila camerei.
Chiar dacă se va impune în fața lui Daniil Medvedev, Sinner are nevoie de o mână de ajutor din partea lui Hurkacz în partida cu Zverev. În cazul în care germanul se va impune, acesta va fi avantajat de faptul că a jucat trei partide la Torino, spre deosebire de două, câte are Sinner, obținând astfel calificarea în semifinalele Turneului Campionilor.
Miercuri vor avea loc alte două partide de la Torino, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player:
  • Novak Djokovic-Andrey Rublev, ora 15:00
  • Stefanos Tsitsipas-Casper Ruud, ora 22:00
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo