Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander, sfat pentru Medvedev la Turneul Campionilor: "Nu te mai antrena cu Djokovic!"

Irina Aldea

Actualizat 15/11/2021 la 21:12 GMT+2

Daniil Medvedev încearcă la Torino să-și apere trofeul câștigat anul trecut la Turneul Campionilor. Mats Wilander îl sfătuiește pe rus să nu se mai antreneze în compania lui Novak Djokovic.

Novak Djokovic & Daniil Medvedev

Credit imagine: Getty Images

Câștigător a 7 titluri de Grand Slam, Mats Wilander este de părere că Daniil Medvedev nu ar trebui să se mai antreneze cu Novak Djokovic. Înainte de turneul Masters de la Paris, cei doi s-au pregătit împreună și au mărturisit că au de gând să repete această practică și în viitor, mai ales că există admirație și prietenie între cei doi tenismeni, primii ai lumii în prezent.
Novak Djokovic și Daniil Medvedev au început să construiască o rivalitate în circuitul masculin de tenis. Cei doi s-au întâlnit de 10 ori până acum, iar sârbul s-a impus de 6 ori, în timp ce rusul de 4 ori. Prima dată, cei doi s-au duelat în 2017, la Davis Cup, acolo unde Nole s-a impus la capătul unui meci pe care Medvedev nu l-a putut încheia din cauza unei accidentări.

Mats Wilander îl sfătuiește pe Medvedev să nu se mai antreneze cu Djokovic

Daniil Medvedev i-a refuzat în 2021 lui Novak Djokovic ceea ce ar fi reprezentat repetarea unui record incredibil, deținut de Rod Laver: câștigarea tututor celor 4 titluri de Grand Slam într-un singur sezon. Nole a câștigat primele 3 turnee majore, însă la US Open a cedat în mod categoric în finală în fața lui Medvedev. Ulterior, sârbul și-a luat revanșa în finala turneului Masters de la Paris, acolo unde s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.
Deși Djokovic și Medvedev au o prietenie frumoasă, Mats Wilander îl sfătuiește pe russă nu se mai antreneze cu Nole: "Cred că această relație, pe termen lung, este foarte bună pentru Novak. Așa învață despre adversarul său în timp ce se antrenează cu el. De cealaltă parte, cred că și Daniil va învăța de ce este Novak cel mai bun tenismen din toate timpurile. Deci cred că antrenamentele lor îl ajută doar pe Novak", a spus suedezul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo