Câștigător a 7 titluri de Grand Slam, Mats Wilander este de părere că Daniil Medvedev nu ar trebui să se mai antreneze cu Novak Djokovic. Înainte de turneul Masters de la Paris, cei doi s-au pregătit împreună și au mărturisit că au de gând să repete această practică și în viitor, mai ales că există admirație și prietenie între cei doi tenismeni, primii ai lumii în prezent.
Novak Djokovic și Daniil Medvedev au început să construiască o rivalitate în circuitul masculin de tenis. Cei doi s-au întâlnit de 10 ori până acum, iar sârbul s-a impus de 6 ori, în timp ce rusul de 4 ori. Prima dată, cei doi s-au duelat în 2017, la Davis Cup, acolo unde Nole s-a impus la capătul unui meci pe care Medvedev nu l-a putut încheia din cauza unei accidentări.
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
IERI LA 18:47

Mats Wilander îl sfătuiește pe Medvedev să nu se mai antreneze cu Djokovic

Daniil Medvedev i-a refuzat în 2021 lui Novak Djokovic ceea ce ar fi reprezentat repetarea unui record incredibil, deținut de Rod Laver: câștigarea tututor celor 4 titluri de Grand Slam într-un singur sezon. Nole a câștigat primele 3 turnee majore, însă la US Open a cedat în mod categoric în finală în fața lui Medvedev. Ulterior, sârbul și-a luat revanșa în finala turneului Masters de la Paris, acolo unde s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3.
Deși Djokovic și Medvedev au o prietenie frumoasă, Mats Wilander îl sfătuiește pe russă nu se mai antreneze cu Nole: "Cred că această relație, pe termen lung, este foarte bună pentru Novak. Așa învață despre adversarul său în timp ce se antrenează cu el. De cealaltă parte, cred că și Daniil va învăța de ce este Novak cel mai bun tenismen din toate timpurile. Deci cred că antrenamentele lor îl ajută doar pe Novak", a spus suedezul.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13