Italianul Matteo Berrettini, favoritul gazdelor la Torino, care a fost nevoit să se retragă duminică, în primul său meci de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentări, a fost supus luni unor teste și a transmis pe rețelele de socializare că va decide în următoarele ore dacă va continua competiția de la Torino, care are loc pentru prima oară în țara sa după 12 ani în care turneul s-a desfășurat la Londra.
Matteo Berrettini s-a antrenat azi la Torino și părea că va încerca să joace în această seară în fața lui Hubert Hurkacz, însă cu aproximativ patru ore înainte de meci a anunțat că se retrage deoarece nu poate continua și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În locul său va intra compatriotul lui, Jannik Sinner.
Nitto ATP Finals
Alexander Zverev e în semifinale la Turneul Campionilor. Germanul, duel cu Djokovic pentru finală
18/11/2021 LA 14:25

Matteo Berrettini s-a retras de la Turneul Campionilor

"În sfârșit, am hotărât ca Turneul Campionilor să se termine aici pentru mine... Sunt devastat și nu m-am gândit niciodată că va trebui să renunț la cel mai important eveniment de tenis organizat vreodată în Italia în acest fel. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu și pentru miile de mesaje pe care mi le-ați trimis", a transmis italianul pe contul personal de Instagram.
Sinner va juca acum contra lui Hurkacz și Medvedev și va avea șansa lui la semifinale. În primul meci al grupei, rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial şi deţinătorul titlului, a câştigat în faţa polonezului Hubert Hurkacz cu 6-7 (5), 6-3, 6-4. De partea cealaltă, Alexander Zverev, numărul 3 mondial, a debutat cu o victorie în Grupa Roşie a Turneului Campionilor, duminică, la Torino, după abandonul italianului Matteo Berrettini, la scorul de 7-6 (7), 1-0.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Jannik Sinner, victorie în fața lui Hubert Hurkacz la Turneul Campionilor
16/11/2021 LA 21:45
Nitto ATP Finals
Jannik Sinner, la Turneul Campionilor. Italianul rescrie istoria la Torino în meciul Hurkacz
16/11/2021 LA 18:03