Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini s-a retras de la Turneul Campionilor! Jannik Sinner va juca diseară cu Hurkacz, pe Eurosport

Irina Aldea

Publicat 16/11/2021 la 18:46 GMT+2

Matteo Berrettini a luat decizia de a se retrage de la Turneul Campionilor, după o accidentare din primul tur cu Alexander Zverev. Italianul a anunțat pe rețelele de socializare că abandonează lupta de la Torino.

Matteo Berrettini

Credit imagine: Getty Images

Italianul Matteo Berrettini, favoritul gazdelor la Torino, care a fost nevoit să se retragă duminică, în primul său meci de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentări, a fost supus luni unor teste și a transmis pe rețelele de socializare că va decide în următoarele ore dacă va continua competiția de la Torino, care are loc pentru prima oară în țara sa după 12 ani în care turneul s-a desfășurat la Londra.
Matteo Berrettini s-a antrenat azi la Torino și părea că va încerca să joace în această seară în fața lui Hubert Hurkacz, însă cu aproximativ patru ore înainte de meci a anunțat că se retrage deoarece nu poate continua și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În locul său va intra compatriotul lui, Jannik Sinner.

Matteo Berrettini s-a retras de la Turneul Campionilor

"În sfârșit, am hotărât ca Turneul Campionilor să se termine aici pentru mine... Sunt devastat și nu m-am gândit niciodată că va trebui să renunț la cel mai important eveniment de tenis organizat vreodată în Italia în acest fel. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu și pentru miile de mesaje pe care mi le-ați trimis", a transmis italianul pe contul personal de Instagram.
Sinner va juca acum contra lui Hurkacz și Medvedev și va avea șansa lui la semifinale. În primul meci al grupei, rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial şi deţinătorul titlului, a câştigat în faţa polonezului Hubert Hurkacz cu 6-7 (5), 6-3, 6-4. De partea cealaltă, Alexander Zverev, numărul 3 mondial, a debutat cu o victorie în Grupa Roşie a Turneului Campionilor, duminică, la Torino, după abandonul italianului Matteo Berrettini, la scorul de 7-6 (7), 1-0.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo