Italianul Matteo Berrettini, favoritul gazdelor la Torino, care a fost nevoit să se retragă duminică, în primul său meci de la Turneul Campionilor, din cauza unei accidentări, a fost supus luni unor teste și a transmis pe rețelele de socializare că va decide în următoarele ore dacă va continua competiția de la Torino, care are loc pentru prima oară în țara sa după 12 ani în care turneul s-a desfășurat la Londra.
Matteo Berrettini s-a antrenat azi la Torino și părea că va încerca să joace în această seară în fața lui Hubert Hurkacz, însă cu aproximativ patru ore înainte de meci a anunțat că se retrage deoarece nu poate continua și a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. În locul său va intra compatriotul lui, Jannik Sinner.
Tenis
Țintește Holger Rune un turneu de Grand Slam în 2023!? "Acesta ar trebui să fie obiectivul lui"
07/11/2022 LA 16:19

Matteo Berrettini s-a retras de la Turneul Campionilor

"În sfârșit, am hotărât ca Turneul Campionilor să se termine aici pentru mine... Sunt devastat și nu m-am gândit niciodată că va trebui să renunț la cel mai important eveniment de tenis organizat vreodată în Italia în acest fel. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru continuu și pentru miile de mesaje pe care mi le-ați trimis", a transmis italianul pe contul personal de Instagram.
Sinner va juca acum contra lui Hurkacz și Medvedev și va avea șansa lui la semifinale. În primul meci al grupei, rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial şi deţinătorul titlului, a câştigat în faţa polonezului Hubert Hurkacz cu 6-7 (5), 6-3, 6-4. De partea cealaltă, Alexander Zverev, numărul 3 mondial, a debutat cu o victorie în Grupa Roşie a Turneului Campionilor, duminică, la Torino, după abandonul italianului Matteo Berrettini, la scorul de 7-6 (7), 1-0.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Rolex Paris Masters
Holger Rune e pe val! Danezul e în optimi la Paris, după ce a trecut de Hurkacz, favoritul 10
02/11/2022 LA 19:09
Nitto ATP Finals
Se încinge lupta pentru prezența la Turneul Campionilor! Au mai rămas doar 2 locuri: toate calculele
30/10/2022 LA 21:47