Matteo Berrettini și Jannik Sinner au scris istorie pentru Italia în 2021. Berrettini a ajuns în acest an în finala turneului de la Wimbledon, în timp ce tânărul Jannik Sinner a avut un parcurs foarte bun, câștigând 4 titluri ATP.
Pentru prima oară în istoria ATP, doi italieni vor termina anul în Top 10. Astfel, Berrettini încheie anul pe poziția cu numărul 7, în timp ce victoria lui Sinner în fața lui Hurkacz îi asigură 200 de puncte, care îl vor ajuta să îl depășească pe ocupantul locului 10, Felix Auger-Aliassime.
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29

Jannik Sinner: "Voi juca pentru Matteo"

La finalul victoriei în fața lui Hubert Hurkacz, Jannik Sinner a vorbit despre postura inedită în care se află. Acesta se bucură de șansa pe care o are de a evolua la Turneul Campionilor, dar este trist din cauza faptului că a fost nevoie de accidentarea conaționalului său pentru a putea participa la acest turneu.

Turneul Campionilor 2021 | Rezumatul victoriei lui Jannik Sinner în fața lui Hubert Hurkacz

"Într-un fel, este cel mai important moment al anului pentru mine. Dar nu este modul în care vrei să ajungi să joci aici, cu Matteo care s-a retras. A avut multe ghinioane în cariera sa și îi doresc tot binele.
Cum am mai spus și înainte, voi juca pentru Mattero în acest turneu, deoarece el merita mai mult decât mine să fie aici. Dar, bineînțeles, este un moment important pentru mine să joc aici", a declarat Jannik Sinner.
Miercuri vor avea loc alte două partide de la Torino, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player:
  • Novak Djokovic-Andrey Rublev, ora 15:00
  • Cameron Norrie-Casper Ruud, ora 22:00
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Reacția lui Djokovic, după ce a văzut că Zverev, "călăul" său, nu i-a dat vreo șansă lui Medvedev
22/11/2021 LA 07:47
Nitto ATP Finals
Turneul Campionilor s-a încheiat cu victoria lui Zverev. TOP 5 cele mai tari puncte de la Torino
22/11/2021 LA 06:34