Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini și Jannik Sinner scriu istorie în tenisul italian! Ce au realizat cei doi în 2021

Alex Masgras

Actualizat 17/11/2021 la 15:53 GMT+2

Matteo Berrettini și Jannik Sinner se află la cele mai bun sezon al carierei. Cei doi italieni au avut rezultate foarte bune în 2021, iar pentru prima dată în istoria ATP, doi jucători italieni vor termina anul în Top 10.

Jannik Sinner e Matteo Berrettini

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini și Jannik Sinner au scris istorie pentru Italia în 2021. Berrettini a ajuns în acest an în finala turneului de la Wimbledon, în timp ce tânărul Jannik Sinner a avut un parcurs foarte bun, câștigând 4 titluri ATP.
Pentru prima oară în istoria ATP, doi italieni vor termina anul în Top 10. Astfel, Berrettini încheie anul pe poziția cu numărul 7, în timp ce victoria lui Sinner în fața lui Hurkacz îi asigură 200 de puncte, care îl vor ajuta să îl depășească pe ocupantul locului 10, Felix Auger-Aliassime.

Jannik Sinner: "Voi juca pentru Matteo"

La finalul victoriei în fața lui Hubert Hurkacz, Jannik Sinner a vorbit despre postura inedită în care se află. Acesta se bucură de șansa pe care o are de a evolua la Turneul Campionilor, dar este trist din cauza faptului că a fost nevoie de accidentarea conaționalului său pentru a putea participa la acest turneu.
picture

Turneul Campionilor 2021 | Rezumatul victoriei lui Jannik Sinner în fața lui Hubert Hurkacz

"Într-un fel, este cel mai important moment al anului pentru mine. Dar nu este modul în care vrei să ajungi să joci aici, cu Matteo care s-a retras. A avut multe ghinioane în cariera sa și îi doresc tot binele.
Cum am mai spus și înainte, voi juca pentru Mattero în acest turneu, deoarece el merita mai mult decât mine să fie aici. Dar, bineînțeles, este un moment important pentru mine să joc aici", a declarat Jannik Sinner.
Miercuri vor avea loc alte două partide de la Torino, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player:
  • Novak Djokovic-Andrey Rublev, ora 15:00
  • Cameron Norrie-Casper Ruud, ora 22:00
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo