Daniil Medvedev - Hubert Hurkacz a fost primul meci al competiției de simplu de la Turneul Campionilor, iar disputa a fost foatrte echilibrată. În primul set, fiecare jucător și-a câștigat fără probleme serviciul, fără a exista nici măcar o minge de break, astfel că s-a ajuns în tie-break. Polonezul a fost mai inspirat și s-a impus în cele din urmă cu 7-5, chiar dacă Medvedev salavase înainte 3 mingi de set.
Aflat cu spatele la zid, rusul și-a ridicat nivelul în startul setului secund și s-a desprins repede la 3-0. Break-ul reușit s-a dovedit a fi suficient și al doilea jucător al lumii și-a adjudecat manșa secundă cu 6-3, împingând partida în decisiv.
Citește și:
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27

Medvedev a început cu dreptul Turneul Campionilor

Medvedev și-a continuat asaltul și a început cu break setul 3, iar apoi nu a avut emoții la serviciu, polonezul nereușind în niciun game să câștige mai mult de două puncte la retur. Așadar, Medvedev s-a impus cu 6-7 (5), 6-3, 6-4, la capătul unui meci care a durat puțin peste 2 ore.

Turneul Campionilor | Rezumatul partidei Medvedev - Hurkacz, câștigată de rus în set decisiv

Victoria a fost pe deplin meritată, dacă ținem cont că Hurkacz nu a avut nici măcar o minge de break pe parcursul meciului.
În al 2-lea meci de la Turneul Campionilor, Medvedev va juca ămpotriva învingătorului disputei Alexander Zverev - Matteo Berrettini, care se vor duela în această seară de la ora 22:00, meci care va fi în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Învinsul acelei confruntări va juca împotriva lui Hurkacz în al 2-lea meci.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08