Novak Djokovic s-a impus în mod categoric în fața lui Andrey Rublev. Singura șansă a rusului a venit în game-ul de debut al partidei, atunci când a reușit break-ul, dar nu a putut să își consolideze avantajul în fața numărului 1 mondial, care a realizat rebreak-ul în game-ul următor. Până la 4-3, cei doi au mers cap la cap cu serviciul, până când Djokovic a reușit un nou break, câștigând setul într-un final, în urma unui game alb.
În setul al doilea, Djokovic a deținut controlul în permanență. Acesta a servit foarte bine și nu i-a mai acordat vreo șansă lui Rublev de a se apropia de vreo șansă de break și a obținut victoria după ce a câștigat setul al doilea cu 6-2.
În urma acestei partide, Novak Djokovic este sigur de calificarea în semifinalele competiției pe care a câștigat-o de 5 ori, ultima oară în anul 2015.
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54

Cameron Norrie îl înlocuiește pe Stefanos Tsitsipas în grupa verde

Stefanos Tsitsipas s-a retras de la Turneul Campionilor. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de astăzi de organizatorii competiției. Jucătorul grec s-a confruntat în ultima perioadă cu probleme la cotul drept, acesta fiind să abandoneze și în urmă cu două săptămâni, la turneul Masters de la Paris.
Înaintea partidei cu Andrey Rublev de luni, pierdută de Tsitsipas, grecul a declarat că încă are probleme la mâna dreaptă, acesta antrenându-se pentru Torino cu dureri. Dacă situația s-a ameliorat înaintea turneului de la Torino, problemele au revenit după partida cu Rublev, astfel încât Tsitsipas va fi înlocuit de Cameron Norrie, campionul de la Indian Wells, în partida din această seară cu Casper Ruud.
În această seară, de la ora 22:00, va avea loc partida dintre Cameron Norrie și Casper Ruud, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
O fostă campioană, atac la Djokovic după ce sârbul nu a fost nominalizat la premiul pentru fair-play
26/11/2022 LA 15:39
Tenis
Nadal și Alcaraz, nominalizați la premiul pentru sportivitate în 2022! Djokovic, rămas pe dinafară
26/11/2022 LA 14:34