Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic și Daniil Medvedev, parteneri de antrenament înaintea Turneului Campionilor

Alex Masgras

Publicat 11/11/2021 la 18:12 GMT+2

Novak Djokovic și Daniil Medvedev par să se înțeleagă foarte bine, primii doi jucători ai lumii în acest moment alegând să se antreneze împreună înaintea Turneului Campionilor de la Torino, turneu care va debuta pe 14 noiembrie pe Eurosport și Eurosport Player.

Daniil Medvedev and Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic și Daniil Medvedev au oferit la finalul săptămânii trecute o adevărată lecție de tenis. Primii doi jucători ai lumii s-au întâlnit pentru prima oară de la finala de la US Open, câștigată de Daniil Medvedev, tot într-o finală. Cei doi s-au înfruntat în ultimul act al turneului ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy, iar Novak Djokovic și-a luat revanșa pentru înfrângerea de la New York, câștigând partida contra numărului 2 mondial cu 4-6, 6-3, 6-3.
Înaintea turneului de la Paris, cei doi au ales să se pregătească împreună pentru ultimul turneu Masters al anului, la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou. Ajunși la Torino, acolo unde va debuta pe 14 noiembrie ediția din acest an a Turneului Campionilor, cei doi au ales să se antreneze din nou împreună.

Daniil Medvedev vrea să își apere titlul câștigat în 2020

Daniil Medvedev s-a impus sezonul trecut în Turneul Campionilor, în ultima ediție care s-a desfășurat în arena O2 din Londra. Pentru următoarele cinci sezoane, casa turneului care adună la start cei mai buni jucători de tenis ai anului va fi în nordul Italiei, la Torino.
Rusul caută să își apere titlul cucerit anul trecut, atunci când a învins jucători precum Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Dominic Thiem, cu ultimul disputând și finala. Medvedev a devenit anul trecut și doar al patrulea jucător din istoria ATP care învinge primii trei jucători din clasament.
În schimb, Novak Djokovic caută să își adauge titlul cu numărul 6 la Turneul Campionilor, reușită care l-ar aduce la egalitate cu unul dintre marii săi rivali, Roger Federer. Cu toate acestea, Novak Djokovic va avea o misiune dificilă, ultimul său titlu la acest turneu fiind cucerit în 2015.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo