Novak Djokovic și Daniil Medvedev au oferit la finalul săptămânii trecute o adevărată lecție de tenis. Primii doi jucători ai lumii s-au întâlnit pentru prima oară de la finala de la US Open, câștigată de Daniil Medvedev, tot într-o finală. Cei doi s-au înfruntat în ultimul act al turneului ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy, iar Novak Djokovic și-a luat revanșa pentru înfrângerea de la New York, câștigând partida contra numărului 2 mondial cu 4-6, 6-3, 6-3.
Înaintea turneului de la Paris, cei doi au ales să se pregătească împreună pentru ultimul turneu Masters al anului, la academia de tenis a lui Patrick Mouratoglou. Ajunși la Torino, acolo unde va debuta pe 14 noiembrie ediția din acest an a Turneului Campionilor, cei doi au ales să se antreneze din nou împreună.
Nitto ATP Finals
Boris Becker, plăcut surprins de Zverev la Torino: "Sascha poate avea acum un singur obiectiv"
22/11/2021 LA 12:29

Daniil Medvedev vrea să își apere titlul câștigat în 2020

Daniil Medvedev s-a impus sezonul trecut în Turneul Campionilor, în ultima ediție care s-a desfășurat în arena O2 din Londra. Pentru următoarele cinci sezoane, casa turneului care adună la start cei mai buni jucători de tenis ai anului va fi în nordul Italiei, la Torino.
Rusul caută să își apere titlul cucerit anul trecut, atunci când a învins jucători precum Rafael Nadal, Novak Djokovic sau Dominic Thiem, cu ultimul disputând și finala. Medvedev a devenit anul trecut și doar al patrulea jucător din istoria ATP care învinge primii trei jucători din clasament.
În schimb, Novak Djokovic caută să își adauge titlul cu numărul 6 la Turneul Campionilor, reușită care l-ar aduce la egalitate cu unul dintre marii săi rivali, Roger Federer. Cu toate acestea, Novak Djokovic va avea o misiune dificilă, ultimul său titlu la acest turneu fiind cucerit în 2015.
Turneul Campionilor de la Torino va fi în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Reacția lui Djokovic, după ce a văzut că Zverev, "călăul" său, nu i-a dat vreo șansă lui Medvedev
22/11/2021 LA 07:47
Nitto ATP Finals
Turneul Campionilor s-a încheiat cu victoria lui Zverev. TOP 5 cele mai tari puncte de la Torino
22/11/2021 LA 06:34