Novak Djokovic nu a zăbovit prea mult pe teren în primul său meci de la Turneul Campionilor, care se desfășoară în premieră la Torino. Sârbul l-a întâlnit pe Casper Ruud, care nu s-a arătat deloc copleșit de emoții, el participând în premieră la această competiție.
Norvegianul a început partida cu un break, pe care l-a confirmat apoi de 2 ori, ajungând să conducă cu 3-1 în primul set. Liderul mondial și-a intrat ulterior în ritm și a egalat, iar apoi cei doi jucători au mers cap la cap până în tie-break, chiar dacă Djokovic a avut 2 șanse de a închide setul mai devreme, la 5-4.
Ruud a condus și în tie-break (3-2, cu minibreak avans), dar experiența lui Djokovic și-a spus cuvântul în final, sârbul impunându-se cu 7-4.
Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
28/11/2021 LA 18:47
Citește și:

Novak Djokovic a început cu dreptul Turneul Campionilor

Pierderea primului set parcă i-a turnat plumb în picioare lui Rudd, care nu a mai reușit să practice același tenis în setul secund, pe care l-a pierdut clar, 2-6. Așadar, după o oră și 33 de minute de joc, Djokovic și-a trecut în cont primul punct de la această ediție a Turneului Campionilor, pe care l-a câștigat de 5 ori în tecut, ultima dată în 2015.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, debut în forță la Torino, în meciul cu Ruud. Rezumatul partidei

În meciul al 2-lea Djokovic îl va întâlni pe învingătorul disputei Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev, care va fi în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player în această seară, de la ora 22:00. Învinsul acelui duel va da piept cu Casper Ruud în meciul al 2-lea.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13