Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a început cu o victorie ediția din acest an a Turneului Campionilor, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Marele campion sârb s-a impus în minimum de seturi contra norvegianului Casper Ruud, scor 7-6 (4), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 33 de minute de joc.
Mai apoi, Novak Djokovic a primit premiul pentru al 7-lea sezon încheiat pe locul 1 ATP, un record absolut în circuitul masculin de tenis. Ulterior, sârbul a primit vizita unuia dintre modelele sale din fotbal, Zlatan Ibrahimovic. Cei doi au discutat și au făcut fotografii la Torino. Suedezul a avut și un mesaj războinic pe rețelele de socializare, în stilu-i caracteristic: "Supără-ne pe noi și te vom face să plătești", a scris Ibra.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 2 ORE

Novak Djokovic și Zlatan Ibrahimovic, întâlnire la Turneul Campionilor

După întâlnirea lor, Ibrahimovic a rămas la Torino pentru a urmări partida dintre Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev în Grupa Verde. Cei doi mari sportivi au declarat în mai multe rânduri că se admiră reciproc. Liderul mondial din ATP a afirmat chiar în urmă cu câteva zile că este adeptul filosofiei lui Ibra.
"Îmi place filozofia lui: cu cât înaintează în vârstă, cu atât mai mai tânăr se simte. Este un simbol al mentalității din Balcani. Adică să ai puterea de a nu renunța niciodată și să ai mereu încredere în forțele proprii. Eu mă recunosc foarte mult în felul de a fi al lui Zlatan. Are mentalitatea unui campion care își respectă adversarii, dar care este conștient de calitățile sale și care sunt sprijinite de munca pe care o depune”, a spus Novak Djokovic, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM O ZI
Tenis
Casper Ruud a bifat prima victorie a carierei în fața lui Nadal! Ce "l-a încurcat" pe Rafa
28/11/2022 LA 15:52