Doi dintre primii trei tenismeni ai lumii vor debuta în prima zi a Turneului Campionilor la Torino, oraș care de asemenea găzduiește pentru prima dată evenimentul în care cei mai buni 8 tenismeni ai sezonului se luptă pentru supremație la final de an. După 12 ani în care Turneul Campionilor s-a desfășurat la Londra, a venit rândul orașului din Italia să găzduiască turneul.
Astfel, campionul de la US Open, Daniil Medvedev îl înfruntă în prima zi a concursului pe Hubert Hurkacz, în timp ce câștigătorul medaliei de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Alexander Zverev, va debuta împotriva finalistului de anul acesta de la Wimbledon, Matteo Berretini. Liderul mondial, Novak Djokovic, va debuta luni la Torino în partida cu Casper Ruud în Grupa Verde, în timp ce Stefanos Tsitsipas îl întâlnește pe Andrey Rublev, tot luni.
Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
25/11/2022 LA 11:34

Turneul Campionilor debutează duminică, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player

Daniil Medvedev este campionul en-titre. Rusul a câștigat anul trecut toate cele 5 meciuri disputate la Londra. Evenimentul are loc în perioada 14-21 noiembrie, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Dacă unul dintre tenismeni îi va călca pe urme rusului și va fi neînvins la final de turneu, atunci va primi nu mai puțin de 1,7 milioane de lire sterline, în timp ce pentru victoria din finală se oferă aproximativ 817.000 de lire sterline.
Hubert Hurkacz a avut un sezon de neuitat și a provocat o surpriză de amploare când l-a eliminat pe Roger Federer de la Wimbledon în sferturile de finală. Polonezul speră să obțină un rezultat similar în prima zi de concurs la Turneul Campionilor. Matteo Berrettini nu a avut cele mai bune luni de când a disputat finala la Wimbledon, dar are avantajul că joacă acasă - și asta va pune presiune pe Alexander Zverev.

Ordinea de joc de duminică, 14 noiembrie

  • 12.30 Nikola Mektic/Mate Pavic vs Kevin Krawietz/Horia Tecău
  • 15.00 Daniil Medvedev vs. Hubert Hurkacz
  • 19.30 Marcel Gronollers/Horacio Zeballos vs. Ivan Dodig/Filip Polasek
  • 22.00 Alexander Zverev vs. Matteo Berrettini
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Nitto ATP Finals
Andrey Rublev, copleșit de atmosfera de la Turneul Campionilor! "Nu meritam o așa susținere"
21/11/2022 LA 17:08
Tenis
"Djokovic e cel mai bun jucător de pe planetă"! Patrick McEnroe s-a convins după Turneul Campionilor
21/11/2022 LA 16:22