Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal a dezvăluit la Torino ce admiră cel mai mult la Novak Djokovic: "Trebuie să-i spun asta!"

Irina Aldea

Actualizat 14/11/2022 la 16:23 GMT+2

Rafael Nadal, cap de serie numărul 1 la Turneul Campionilor, a dezvăluit la Torino ce admiră cel mai mult la marele său rival din circuit, Novak Djokovic.

Rafael Nadal and Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Câștigător anul acesta la Wimbledon, Novak Djokovic visează la al șaselea său titlu la Turneul Campionilor, având șansa de a egala recordul lui Roger Federer. Nole este unul dintre cei mai mari jucători din sportul alb și a inspirat milioane de oameni cu realizările sale incredibile din carieră. Legendarul spaniol Rafael Nadal a recunoscut eforturile sârbului, salutând totodată spiritul său de luptă și pasiunea pentru joc.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Djokovic a avut parte de suișuri și coborâșuri de-a lungul anului 2022 din cauza deciziei de a nu se vaccina anti-COVID-19. El a fost nevoit să lipsească de la turneele din Australia, precum și de la turneele din America de Nord. În consecință, sârbul a ieșit din top 5 ATP. Chiar și așa, el rămâne unul dintre cei mai în formă jucători din circuit, cu agilitatea, curajul și compasiunea sa.
CITEȘTE ȘI:

Rafa Nadal a dezvăluit la Torino ce admiră cel mai mult la Novak Djokovic

În timpul unei interacțiuni cu toți jucătorii prezenți la Torino, aceștia au răspuns la câteva întrebări frecvente pe diverse teme. Una dintre aceste întrebări a fost "Ce calitate de campion admiri cel mai mult la altcineva din această încăpere?". Rafael Nadal a ales să-și aprecieze rivalul, lăudându-l pentru profesionalismul său și pentru că și-a respectat întotdeauna principiile fără a cădea pradă presiunii societății. De asemenea, el i-a salutat calitățile de campion.
"Trebuie să îi spun lui Novak că este capabil să fie super profesionist, să își controleze corpul, să își păstreze pasiunea. Indiferent cum merg lucrurile, el continuă mereu până la sfârșit și este ceva foarte dificil, mai ales într-o carieră foarte lungă, după toate succesele. Să continue să aibă pasiunea și dragostea pentru joc… este un lucru pe care îl admir foarte mult", a afirmat Nadal la Torino.
Campionul de la Wimbledon s-a calificat pentru a 15-a oară în cariera sa la Turneul Campionilor, un record. În ciuda faptului că a lipsit de la turnee, Novak Djokovic a avut performanțe incredibile la revenirea sa după US Open, el ajungând la trei finale consecutive în circuitul ATP. El a câștigat 13 din cele 14 meciuri disputate și vrea să încheie anul într-o notă perfectă la Torino.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo