Simona Halep, ocupanta locului 4 în clasamentul WTA, a primit nota 9, după sezonul 2019, de la jurnaliștii de la OK Tennis. Italienii au oferit o singură notă de 10, pe care i-au acordat liderului WTA, Ashleigh Barty. Și Bianca Andreescu a fost notată de ziariștii din Peninsulă, primind nota 9/10, după titlul cucerit la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open.
Jucătoarea de tenis din Canada a primit nota 9/10, iar jurnaliștii italieni au notat că "nu a ajuns la nota 10 din cauza unei subtilități. Merita, dar au fost momente când a demonstrat că este naivă, lucru care a costat-o mult". Bianca a cucerit patru trofee în 2019 și a încheiat anul pe locul 5 în clasamentul WTA. În 2019, Bianca a câștigat 46 de meciuri și a pierdut doar șapte, însă a fost accidentată pentru mai mult timp și a ratat destul de multe evenimente.

Simona Halep, nota 9 pentru evoluțiile din 2019

Tenis
Simona Halep a revenit în Top 20 înainte de Roland Garros 2022! Cum arată ierarhia mondială
ACUM 2 ORE
"A câștigat doar un titul în acest sezon, dar este cel care îi va aduce glorie eternă. Simona Halep, într-un an de tranziție, după hernia de disc avută și fără Darren Cahill, a reușit nu doar să rămână fără probleme în top 1-10 mondial, dar a reușit să își revină în a doua săptămână de la Wimbledon și să o învingă pe Serena Williams, după o finală fără istoric. A părut că acesta a fost primul sezon al ei ca jucătoare matură, sigură pe ea și chiar mai periculoasă. După șase ani consecutivi în top 10 joacă fără presiune și demonstrează, încă o dată, că este cea mai constantă jucătoare dintre toate sportivele din circuit", au scris cei de la OK Tennis.
În afară de Simona Halep și Bianca Andreescu, Naomi Osaka a primit 9, în timp ce Karolina Pliskova și Belinda Bencic au primit 8,5. Petra Kvitova a fost notată cu 8, Elina Svitolina 7,5, Kiki Bertens 7/8, iar Serena Williams nota 7.
  • Ashleigh Barty - nota 10
  • Karolina Pliskova 8.5
  • Naomi Osaka +9
  • Bianca Andreescu 9
  • Elina Svitolina 7.5
  • Petra Kvitova -8
  • Belinda Bencici 8.5
  • Kiki Bertens 7
  • Serena Williams 7
Tenis
Simona Halep se odihnește în România înainte de Roland Garros! Ce mesaj i-a transmis Mouratoglou
IERI LA 19:55
Tenis
Ion Țiriac știe cum poate reveni Simona Halep în elita tenisului: "Să facă precum Cristina Neagu!"
IERI LA 14:09