Novak Djokovic își îndreaptă atenția către sezonul de zgură, după ce nu a putut intra în Statele Unite ale Americii, acolo unde au loc primele două turnee ATP Masters 1000 ale anului, Indian Wells și Miami Open. Fostul număr 1 mondial a anunțat pe site-ul său că următorul turneu la care va participa este turneul ATP Masters 1000 de la Monte-Carlo.
"Novak va începe sezonul 2022 de zgură la Monte-Carlo, acolo unde a câștigat titlul Masters 1000 de două ori, în 2013 și 2015", se arată pe site-ul sârbului.
Astfel, Djokovic va începe pregătirea pentru apărarea titlului câștigat anul trecut la Roland Garros odată cu debutul sezonului de zgură de la Monte-Carlo.
Roland Garros
Simona Halep - Qinwen Zheng, în turul doi la Roland Garros, live pe Eurosport 1, în jurul orei 16:00
ACUM 6 ORE
Citește și:

Novak Djokovic a anunțat că va participa la Monte-Carlo

Novak Djokovic nu a putut intra în Statele Unite ale Americii din cauza faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19. Și participarea sa la Monte-Carlo a fost pusă sub semnul întrebării în urmă cu câteva săptămâni, dar guvernul francez a relaxat restricțiile, astfel încât Djokovic poate participa la primul Masters pe zgură și, de asemenea, își poate apăra titlul câștigat la Roland Garros în 2021 în luna mai.
Sezonul trecut, Djokovic a fost eliminat încă din turul al treilea al turneului de la Monte-Carlo, după ce a fost învins de Daniel Evans. Turneul care se va desfășura în perioada 10-17 aprilie 2022 va fi al doilea turneul al lui Novak Djokovic din acest an, după cel de la Dubai. Acolo, Nole a fost eliminat în sferturile de finală de cehul Jiri Vesely.
În acest moment, Novak Djokovic se află pe locul 2 în clasamentul ATP, după ce a pierdut în luna februarie prima poziție a ierarhiei mondiale în fața lui Daniil Medvedev.
Turneul ATP Masters 1000 de la Indian Wells este transmis în România de Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland-Garros
Nadal a trecut fără probleme de Moutet și e în turul 3 la Roland Garros! Rezumatul partidei
ACUM 6 ORE
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 7 ORE