Cel mai bun rezultat obținut de Djokovic la Jocurile Olimpice este semifinala pierdută în fața lui Andy Murray în 2012, la Londra. Sârbul a pierdut și la Rio, în 2016, împotriva argentinianului Del Potro.
Mă gândesc mereu la Jocurile Olimpice. Este un obiectiv al meu pe care nu am reuțit încă să-l bifez. Am pierdut cu Murray la Londra și cu Del Potro la Rio. Acum 4 ani am avut dureri mari la încheietură și era în formă bună. Eram motivat, dar nu am putut face față din punct de vedere fizic - Novak Djokovic
US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
ACUM 10 ORE

Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Olimpiada de la Tokyo este următoarea țintă pentru Novak Djokovic. Sârbul de 32 de ani a început fulminant anul 2020, cu trei titluri și 18-0 în raportul victorii/înfrângeri. Pentru următoarea ediție a Jocurilor Olimpice trebuie să mai aștepte până anul viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
IERI LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
IERI LA 08:58