Cel mai bun rezultat obținut de Djokovic la Jocurile Olimpice este semifinala pierdută în fața lui Andy Murray în 2012, la Londra. Sârbul a pierdut și la Rio, în 2016, împotriva argentinianului Del Potro.
Mă gândesc mereu la Jocurile Olimpice. Este un obiectiv al meu pe care nu am reuțit încă să-l bifez. Am pierdut cu Murray la Londra și cu Del Potro la Rio. Acum 4 ani am avut dureri mari la încheietură și era în formă bună. Eram motivat, dar nu am putut face față din punct de vedere fizic - Novak Djokovic
Australian Open
Australian Open LIVE-BLOG | Osaka, bătută de Anisimova! Nadal, în optimi! Rezulatele zilei
ACUM 5 ORE

Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Olimpiada de la Tokyo este următoarea țintă pentru Novak Djokovic. Sârbul de 32 de ani a început fulminant anul 2020, cu trei titluri și 18-0 în raportul victorii/înfrângeri. Pentru următoarea ediție a Jocurilor Olimpice trebuie să mai aștepte până anul viitor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Marian Vajda a rupt, în sfârşit, tăcerea. Antrenorul lui Djokovic a spus cum se simte sârbul
ACUM 12 ORE
Australian Open
EXCLUSIV | Florin Mergea, despre controversatul "caz Djokovic": "E normal să-i dea în judecată!"
ACUM 13 ORE