Novak Djokovic, liderul mondial din clasamentul ATP, s-a antrenat pentru prima oară cu Carlos Alcaraz la Madrid, iar sârbul a dezvăluit că spaniolul este noul jucător preferat al fiului său.Sârbul a dezvăluit că a fost deosebit de încântat să se întâlnească cu tânărul jucător din Murcia datorită admirației pe care fiul său, Stefan, o are pentru el.
"În ultimele luni, pentru fiul meu, Nadal nu mai este numărul 1, ci Alcaraz. Și-a schimbat jucătorul preferat", a dezvăluit el pe Twitch-ul turneului. În luna februarie a anului acesta, într-un interviu acordat BBC, cel care are 20 de titluri de Grand Slam în palmares a recunoscut că fiul său "l-a încurajat pe Nadal în timpul finalei din Australia împotriva lui Medvedev".
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 15 ORE

Carlos Alcaraz, noul jucător preferat al fiului lui Novak Djokovic, Stefan

Apariția lui Alcaraz în circuit, recent campion la Miami și la Barcelona, a schimbat preferințele fiului lui Novak Djokovic. Sârbul avea programată prima sesiune de antrenament alături de Carlos Alcaraz la Australian Open, însă guvernul australian l-a expulzat pe Nole, iar antrenamentele comune s-au amânat până la Madrid.
Novak Djokovic a trecut în turul secund la Madrid de Gael Monfils în minimum de seturi, iar în optimile de finală ne așteaptă un duel pe cinste între Djokovic și Andy Murray. Britanicul, aflat în prezent pe locul 78 în ierarhia mondială, l-a înfruntat în total de 36 de ori pe Djokovic în circuitul profesionist, însă ultimul lor meci direct a avut loc în urmă cu mai bine de cinci ani, în ianuarie 2017 la Doha. Bilanţul este net favorabil sârbului, care s-a impus în 25 de meciuri, în timp ce Murray a câştigat de 11 ori.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
ACUM 16 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 19 ORE