Novak Djokovic, ocupantul locului secund în clasamentul ATP, a vorbit la Madrid despre planurile de viitor. Marele campion sârb a declarat că își dorește să câștige o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Pe lângă principalul eveniment din 2020, Djokovic are în vedere să se apropie de rivalii Federer și Nadal în ceea ce privește numărul titlurilor de Grand Slam.
Pe lângă obiectivele legate strict de tenis, Nole a mărturisit că își dorește să petreacă tot mai mult timp cu familia și să fie sănătos, asta pentru că a întâmpinat destule probleme de sănătate în ultimii doi ani. Djokovic a precizat că turneul de la Tokyo, câștigat anul acesta, reprezintă un mare plus în vederea Jocurilor Olimpice din 2020.

Novak Djokovic, hotărât să cucerească o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 19 ORE
"Cea mai mare dorință a mea pentru anul viitor este să fiu sănătos, să petrec timp cât mai mult cu familia mea și să mă simt bine alături de copiii și de soția mea. Din punct de vedere profesional, Olimpiada se află pe lista dorințelor pentru anul acesta. Voi încerca să fiu sănătos, în formă, să fiu pregătit să joc la cel mai înalt nivel. Am câștigat turneul de la Tokyo din acest an. Jocurile Olimpice se vor disputa pe aceleași arene, care se potrivesc stilului meu. Abia aștept. Cred că va fi distractiv. Jocurile Olimpice aduc întotdeauna ceva extraordinar. La fiecare patru ani, există o șansă de participare la un eveniment istoric în sport. Sper să am succes la Jocurile Olimpice și să câștig o medalie", a declarat Novak Djokovic, potrivit Tennis World.
Novak Djokovic face parte din echipa Serbiei la Davis Cup. În clasamentul grupei A, Serbia se află pe prima poziție, având o singură victorie. Din grupa A mai fac parte Franța și Japonia.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
IERI LA 05:16
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17