Djokovic a asistat în această săptămână la partida dintre echipele Steaua Roşie Belgrad şi Barcelona Basket, care a avut loc marţi seara la Belgrad. Însoţit de tenismanul canadian Vasek Pospisil (locul 133 ATP), campionul sârb a fost primit ca o adevărată vedetă rock, în aplauzele publicului şi cu o melodie care i-a fost dedicată, conform unui videoclip postat pe reţelele de socializare.
Liderul clasamentului ATP, care nu purta mască, a făcut numeroase fotografii cu această ocazie, una dintre ele alături de americanul Nigel Hayes-Davis, jucătorul Barcelonei şi MVP-ul partidei, care a fost testat pozitiv la Covid-19 în cursul zilei de miercuri, după cum a anunţat clubul catalan.
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM 5 ORE
Novak Djokovic urmează să ia parte, peste două săptămâni, la competiţia ATP Cup de la Sydney (1-9 ianuarie), alături de echipa Serbiei, înainte de a evolua la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, pe care speră să-l câştige pentru a zecea oară în cariera sa.
Până în prezent, tenismanul sârb nu a anunţat însă dacă s-a vaccinat împotriva coronavirusului, o condiţie impusă de organizatori tuturor participanţilor la Australian Open (17-30 ianuarie) şi în general persoanelor care intră în Australia.
CITEȘTE ȘI:
DJOKOVIC, UITAT DE NADAL! CINE CREDE IBERICUL CĂ E CEL MAI DIFICIL ADVERSAR PE CARE L-A ÎNFRUNTAT ÎN CARIERĂ
Sursa: Agerpres
Australian Open, primul mare turneu de Grand Slam al anului, va fi în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Novak Djokovic se întoarce, în cele din urmă, în Serbia. Inițial voia să rămână la Marbella
ACUM 5 ORE
Australian Open
De ce aproape nimeni nu l-a susținut pe Djokovic. Anunț din interior: "Adevărul e unul singur"
ACUM 6 ORE