Novak Djokovic nu joacă la primul turneu de Grand Slam al anului, după un scandal fără precedent în urma căruia a fost expulzat din Australia. Așa cum a trecut peste descalificarea de la US Open, se pare că sârbul vrea să procedeze la fel și cu acest scandal, în care a fost implicat în Australia, motiv pentru care s-a publicat deja lista de înscriere la turneul la care se va produce revenirea în circuit.
Astfel, liderul mondial din ATP va reveni pe terenul de tenis la turneul de 500 de puncte de la Dubai, programat în perioada 21-26 februarie, peste aproximativ 3 săptămâni. Fără să-și fi făcut vaccinul anti-COVID-19, marele campion sârb va putea intra nestingherit în Emiratele Arabe Unite, spre încântarea organizatorilor și a fanilor. În regulamentul de călătorie spre Dubai se solicită mai multe teste PCR, însă nu există și alte prevederi care să împiedice accesul.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 2 ORE

Novak Djokovic revine pe terenul de tenis la turneul de la Dubai, pe 21 februarie

Potrivit reglementărilor din Emiratele Arabe Unite, un test PCR trebuie efectuat cu 72 de ore înainte de zbor, cu rezultat negativ, cu şase ore înainte, altul, iar la Dubai, ultimul. Deși în Emirate există o proporție foarte mare a cetățenilor care au ales să se vaccineze, nu există o reglementare prin care nevaccinații să aibă mai puține drepturi privind accesul la evenimente.
Marele campion sârb a cucerit titlul de la Dubai de cinci ori în carieră, ultima dată în 2020, când l-a întrecut în finală, cu 6-3, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas.Chiar dacă a fost invitat și la turneul de la Rotterdam, programat în perioada 7-13 februarie, Nole a ales să-și amâne revenirea în circuit pentru 21 februarie.
Australian Open 2022 se vede în exclusivitate pe Eurosport. Toate meciurile de la Melbourne sunt în direct și în exclusivitate pentru România și pe aplicaţiaEurosport Player.
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
IERI LA 13:02
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31