Novak Djokovic se pregătește intens de revenirea în circuit, la Masters-ul de la Monte Carlo, după un început sumbru de sezon competițional. Sârbul a jucat doar trei meciuri anul acesta, învingându-i pe Lorenzo Musetti și Karen Khachanov la turneul de tenis de la Dubai, înainte de a ceda în fața lui Jiri Vesely în sferturi de finala.
După ce a ratat prezența la "Sunshine Double" din cauza statutului său de nevaccinat, numărul 1 mondial nu se va confrunta cu o astfel de problemă la evenimentul ATP 1000 din Monaco. Sârbul este cap de afiș al evenimentului alături de opt dintre primii zece jucători ai lumii - Rafael Nadal (fractură la coastă) și Matteo Berrettini (accidentare la mână) fiind singurii care vor lipsi.
CITEȘTE ȘI:
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
ACUM 4 ORE

Fratele lui Novak Djokovic a făcut public programul sârbului în sezonul de zgură

Djordje Djokovic, fratele mai mic al lui Novak, a dezvăluit de curând ce program are Nole în viitorul apropiat, în circuitul masculin de tenis: "Novak se antrenează la Belgrad, se pregătește pentru Monte Carlo. A trecut printr-o perioadă teribilă, dar a îndurat totul până la capăt și a demonstrat încă o dată cine e. A fost în Dubai, din păcate a pierdut acolo în sferturi, îi lipsește continuitatea, asta e clar.
Sper să revină pe teren cu evoluții bune, iar Monte Carlo și Belgrad sunt turneele la care se pregătește pentru Roland Garros și Wimbledon. Până în ultimul moment nu a știut dacă va putea juca, dar din fericire va putea evolua la Paris, Roma, Madrid și Londra. ATP-ul nu prea are ce să comenteze în această situație pentru că regulile diferă de la țară la țară", a spus Djordje Djokovic pentru republika.rs.
În ultimele zile, jurnaliști din Serbia au publicat pe rețelele de socializare videoclipuri cu Novak Djokovic aflat pe un teren de tenis din Belgrad, un teren de zgură pe care se pregătea pentru al doilea turneu din acest sezon pentru el. Sârbul a fost văzut exersând serviciul, dar și-a delectat fanii și cu câteva lovituri fine de forehand. Monte Carlo Masters va avea loc în perioada 10-17 aprilie, după care Nole va merge la Serbia Open (18-24 aprilie).
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
IERI LA 11:28
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35