Pandemia de coronavirus a dat peste cap viețile tuturor, iar tenismenii nu au reprezentat excepția. Mai mulți jucători și oficiali din lumea sportului alb s-au arătat revoltați de faptul că liderul mondial din ATP ar fi aflat de anularea anumitor turnee cu câteva zile înainte ca anunțurile să ajungă la urechile tuturor.
Primii care au luat această decizie au fost organizatorii de la Indian Wells. Au anulat turneul chiar în ziua în care trebuia să înceapă meciurile din calificări. Oficialii turneului de la Miami au făcut anunțul cu câteva zile după aceea , însă liderul mondial din ATP a plecat spre Spania încă după anunțul organizatorilor de la Indian Wells. Câțiva dintre colegii de circuit l-au acuzat pe sârb că ar fi fost anunțat de oficialii de la Miami cu referire la decizia pe care ar urma să o ia.

Janko Tipsarevic sare în apărarea lui Nole

Roland Garros
Novak Djokovic e în optimi la Roland Garros! Sârbul a trecut de Bedene și-l așteaptă un super-duel
ACUM 10 ORE
Fost număr 8 ATP, sârbul Tipsarevic a sărit în apărarea compatriotului Djokovic și a anulat toate acuzațiile, precizând că Nole a luat decizia de a pleca din Statele Unite cât mai repede strict pentru a-și proteja sănătatea.
Este o prostie, o mișcare de prost gust să spui așa ceva. Decizia pe care Novak a luat-o nu a avut nicio legătură cu vreun pont primit de la consiliu, ca și cum ar fi știut înaintea oricui. Nu are niciun sens să-l atace cineva pe Novak pentru asta. În opinia mea, el e uneori prea deschis și sincer cu toată lumea despre planurile pe care le are.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Djokovic e în turul 3 la Roland Garros! Sârbul l-a învins pe noul elev al lui Vajda, Alex Molcan
25/05/2022 LA 16:37
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
25/05/2022 LA 11:28