Tenis

Novak Djokovic, apărat de un compatriot după ce a fost pus la zid de colegii de circuit

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Djokovic

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
23/03/2020 la 10:51

Novak Djokovic, 1 ATP, a fost pus la zid de câțiva colegi din circuit după ce sârbul a ales să plece din Statele Unite înainte ca organizatorii de la Miami să anuleze oficial turneul.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap viețile tuturor, iar tenismenii nu au reprezentat excepția. Mai mulți jucători și oficiali din lumea sportului alb s-au arătat revoltați de faptul că liderul mondial din ATP ar fi aflat de anularea anumitor turnee cu câteva zile înainte ca anunțurile să ajungă la urechile tuturor.

Primii care au luat această decizie au fost organizatorii de la Indian Wells. Au anulat turneul chiar în ziua în care trebuia să înceapă meciurile din calificări. Oficialii turneului de la Miami au făcut anunțul cu câteva zile după aceea , însă liderul mondial din ATP a plecat spre Spania încă după anunțul organizatorilor de la Indian Wells. Câțiva dintre colegii de circuit l-au acuzat pe sârb că ar fi fost anunțat de oficialii de la Miami cu referire la decizia pe care ar urma să o ia.

Tenis

Nadal și Djokovic vor juca la Cincinnati înainte de US Open. Alte nume mari care vor fi prezente

29/07/2020 LA 16:27

Janko Tipsarevic sare în apărarea lui Nole

Fost număr 8 ATP, sârbul Tipsarevic a sărit în apărarea compatriotului Djokovic și a anulat toate acuzațiile, precizând că Nole a luat decizia de a pleca din Statele Unite cât mai repede strict pentru a-și proteja sănătatea.

Este o prostie, o mișcare de prost gust să spui așa ceva. Decizia pe care Novak a luat-o nu a avut nicio legătură cu vreun pont primit de la consiliu, ca și cum ar fi știut înaintea oricui. Nu are niciun sens să-l atace cineva pe Novak pentru asta. În opinia mea, el e uneori prea deschis și sincer cu toată lumea despre planurile pe care le are.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Tenis

Bunicul lui Novak Djokovic iese la atac: "Îi enervează pe Federer și Nadal, pe toți cei de sub el!"

21/07/2020 LA 08:17
Tenis

Novak Djokovic, sfătuit să joace cu orice preț la US Open în ciuda pandemiei: "El nu are de ales!"

20/07/2020 LA 12:02
Subiecte asemănătoare
TenisNovak Djokovic
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol