Pandemia de coronavirus a dat peste cap viețile tuturor, iar tenismenii nu au reprezentat excepția. Mai mulți jucători și oficiali din lumea sportului alb s-au arătat revoltați de faptul că liderul mondial din ATP ar fi aflat de anularea anumitor turnee cu câteva zile înainte ca anunțurile să ajungă la urechile tuturor.
Primii care au luat această decizie au fost organizatorii de la Indian Wells. Au anulat turneul chiar în ziua în care trebuia să înceapă meciurile din calificări. Oficialii turneului de la Miami au făcut anunțul cu câteva zile după aceea , însă liderul mondial din ATP a plecat spre Spania încă după anunțul organizatorilor de la Indian Wells. Câțiva dintre colegii de circuit l-au acuzat pe sârb că ar fi fost anunțat de oficialii de la Miami cu referire la decizia pe care ar urma să o ia.

Janko Tipsarevic sare în apărarea lui Nole

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
IERI LA 15:31
Fost număr 8 ATP, sârbul Tipsarevic a sărit în apărarea compatriotului Djokovic și a anulat toate acuzațiile, precizând că Nole a luat decizia de a pleca din Statele Unite cât mai repede strict pentru a-și proteja sănătatea.
Este o prostie, o mișcare de prost gust să spui așa ceva. Decizia pe care Novak a luat-o nu a avut nicio legătură cu vreun pont primit de la consiliu, ca și cum ar fi știut înaintea oricui. Nu are niciun sens să-l atace cineva pe Novak pentru asta. În opinia mea, el e uneori prea deschis și sincer cu toată lumea despre planurile pe care le are.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58