Ziarul elvețian Luzerner Zeitung scrie că propietarul mărcii Lacoste, "Maus Frere Group", cu sediul la Geneva, are un contract cu Novak Djokovic de nouă milioane de dolari anual. Această colaborare s-ar putea încheia în viitorul apropiat, scrie presa din Serbia, care precizează că de curând, Venus Williams a devenit fața puternicului brand francez Lacoste.
Aceștia transmis că deși parteneriatul lui Novak Djokovic cu brandul francez a fost prelungit până în 2025, există riscul ca Nole să piardă sprijinul Lacoste, firmă care a preferat să se reorienteze către un nume uriaș din tenis, fără controverse. Ca urmare a expulzării sale din Australia și a discursului prin care spune clar și răspicat că nu se vaccinează împotriva COVID-19, sârbii scriu că Nole ar urma să piardă colaborarea cu Lacoste, sponsorul tehnic al marelui campion sârb.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 18 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic ar putea rămâne fără sprijinul sponsorului principal, Lacoste

De curând, Peugeot și-a încheiat deja cooperarea cu Djokovic, în timp ce binecunoscutul brand de ceasuri Hublot și Raiffeisen Bank sunt tari pe poziții și au confirmat în repetate rânduri că rămân alături de Nole, cu atât mai mult după interviurile oferite de sârb, în care a prezentat cu lux de amănunte ce înseamnă pentru el situația în care s-a aflat în Australia și obligativitatea vaccinării.
La fel ca elvețienii, sârbii scriu că Lacoste ar prefera să susțină un nume mare din tenis care să nu aibă nicio legătură cu vreo controversă discutată aprig în spațiul public, așa cum s-a întâmplat cu Novak Djokovic și refuzul lui categoric de a se vaccina. Câștigătoare a 7 titluri de Grand Slam, Venus Williams a fost de curând prezentată drept noul ambasador al mărcii. Jurnaliștii sârbi se întreabă dacă Venus Williams îl va înlocui pe Djokovic, după ce Peugeot a încheiat parteneriatul cu tenismenul sârb.
Tenis
Novak Djokovic le-a răspuns rușilor care l-au rugat să boicoteze Wimbledon-ul! Mesajul lui Nole
ACUM 18 ORE
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 21 ORE