Novak Djokovic a fost eliminat încă din sferturile de finală la Roland Garros. Marele campion sârb a cedat în fața rivalului Rafael Nadal în 4 seturi, cu scorul de 2-6, 6-4, 2-6, (4) 6-7, după 4 ore și 12 minute de joc. După această înfrângere, Novak a plecat la scurt timp acasă, în Serbia. După câteva zile petrecute la Belgrad, Djokovic a plecat în vacanță în Muntenegru.
Acum, presa din Serbia anunță că Novak Djokovic nu va participa la niciun turneu înainte de Wimbledon și că va zbura la Londra la sfârșitul săptămânii viitoare pentru a se acomoda cu terenurile de la All England Club. Este o decizie oarecum neașteptată, deoarece Novak și-a obișnuit fanii să participe la cel puțin un turneu pe iarbă în cariera sa de până acum.
CITEȘTE ȘI:
Wimbledon
Kokkinakis i-a făcut pe toți să râdă la Wimbledon, după înfrângerea cu Djokovic! Ce a putut să spună
ACUM 5 ORE

Novak Djokovic merge la Wimbledon fără pregătire pe iarbă

Djokovic va fi primul favorit la Wimbledon, în ciuda faptului că, începând de luni, nu se va mai afla în fruntea listei ATP. Novak a câștigat titlul la Londra de șase ori - în 2011, 2014, 2015, 2018, 2019 și 2021. Deocamdată, echipa lui Novak nu are informații dacă ceva se va schimba între timp și dacă Djokovic se va răzgândi, însă e puțin probabil.
Anul trecut, el a călătorit la Mallorca special pentru a juca un turneu de dublu alături de ibericul Carlos Gomez Herrera. Cei doi au ajuns până în marea finală în Spania, dar nu au mai disputat partida din ultimul act din cauza unei accidentări a colegului lui Nole. Ulterior, sârbul a mers la Wimbledon și a cucerit marele trofeu după o finală cu Matteo Berrettini.
Wimbledon
Djokovic, provocat la Wimbledon de un jurnalist: "Te-a motivat să-l bați pentru că e australian?"
ACUM 7 ORE
Wimbledon
Novak Djokovic e în turul 3 la Wimbledon! Nole, victorie superbă pe central cu Kokkinakis
IERI LA 14:45