Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, a dezvăluit într-o conferință de presă la Dubai care-i sunt planurile de viitor odată ce alege să lase tenisul în urmă. Fanii sârbului au cu siguranță motive de sărbătoare întrucât Nole a precizat că va rămâne ancorat în domeniul în care a scris și încă mai scrie istorie. Desigur, sârbul are planuri să se implice și în alte domenii de care este pasionat, cum ar fi nutriția sau filantropia.
La 32 de ani, Novak Djokovic se apropie de ultima fază a carierei. Standardele lui în sportul alb au fost pentru majoritatea timpului foarte înalte și vor rămâne la acest nivel pentru încă 3-4 ani. Mulți dintre fanii sârbi ai lui Nole îl văd drept un lider desăvârșit, așa că mulți dintre ei îl vor implicat și în politică.

Ce planuri are Novak Djokovic după retragere

Australian Open
L-a dat Srdjan Djokovic de gol pe Nole? Ce a spus despre participarea la Australian Open 2022
ACUM 16 ORE
Tenisul va fi întotdeauna o parte importantă a vieții mele. Chiar și atunci când mă voi opri din a evolua în circuit vor rămâne implicat. Avem un club de tenis și în curând va fi și o academie de tenis. Sunt atras foarte mult de nutriție, de filantropie alături de soția mea. Suntem implicați amândoi în dezvoltarea copiilor, așa că punem foarte mult timp în a ne ocupa de asta. Și, desigur, vreau să încerc să fiu cel mai bun tată pentru copiii mei. Nu putem să uităm de asta. De fapt, asta este prioritatea mea numărul 1, apoi tenisul și apoi orice altceva.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13