Novak Djokovic, liderul mondial din ATP şi deţinătorul trofeului, s-a calificat fără probleme în turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, învingându-l în trei seturi, 6-3, 6-1, 6-0, pe japonezul Yoshihito Nishioka (locul 99 ATP), luni, în meciul său de debut la actuala ediţie a competiţie pariziene. Meciul din turul 1 de la Roland Garros a durat exact două ore.
https://i.eurosport.com/2022/05/25/3379646.jpg
La o zi după ce a sărbătorit împlinirea vârstei de 35 de ani, Djokovic a început cu dreptul campania de câştigare a celui de-al 21-lea său trofeu de Grand Slam, care i-ar permite să egaleze recordul deţinut de spaniolul Rafael Nadal, din luna ianuarie, după victoria acestuia de la Australian Open. În turul 2 la Roland Garros, Novak Djokovic se va duela cu Alex Molcan, noul elev al fostului său antrenor, Marian Vajda. Slovacul l-a învins în primul tur pe argentinianul Federico Coria cu scorul de 6-3, 6-4, 3-6, 6-3.
Wimbledon
Alcaraz, lecție de fair-play, la Wimbledon! I-a cedat punctul adversarului, deși trebuia rejucat
ACUM 3 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, dezamăgit să afle cu cine joacă în turul 2 la Roland Garros

Novak Djokovic a fost sincer și a spus că nu așteaptă deloc să-l înfrunte pe noul elev al lui Marian Vajda: "I-am scris lui Marian acum câteva zile, ne-am mai văzut și aici. Când m-am uitat la tragerea la sorți, nu mi-a fost ușor, trebuie să recunosc. Molcan pentru mine este un adversar ca oricare altul, dar nu l-am avut niciodată pe Marian în tabăra adversă. Sincer să fiu, nu aștept deloc acest duel", a spus Novak Djokovic la conferința de presă de la Roland Garros.
Novak Djokovic și Alex Molcan s-au întâlnit o singură dată în circuit până acum, în 2021 la turneul de la Belgrad. Atunci, Nole s-a impus fără probleme în minimum de seturi, scor 6-4, 6-3, chiar în ultimul act al competiției. Novak Djokovic și Marian Vajda au anunțat la începutul lunii martie că și-au încheiat colaborarea pe care o aveau de 15 ani în circuit.
Grand Slam-ul de la Roland Garros, al doilea al sezonului, este programat între 22 mai - 5 iunie și va putea fi urmărit în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2022/05/23/3378597.jpg
Wimbledon
Wimbledon 2022 | Rezumatul partidei Carlos Alcaraz - Oscar Otte, câștigată categoric de iberic
ACUM 3 ORE
Wimbledon
Alexander Bublik a servit de 6 ori "din mână", într-un singur game! Kyrgios, reacție savuroasă
ACUM 4 ORE