Novak Djokovic începe să își găsească cadența pe zgură, după ce în primele meciuri jocul său a arătat unele sincope, oarecum normale având în vedere că acesta este primul turneul pe această suprafață din acest an al numărului unu mondial.
Nici jocul de astăzi nu a fost unul ușor întrucât Ruud a avut un început bun de meci și a ajuns să servească pentru set la scorul de 5-4. Chiar a avut 2 mingi de set, dar Djokovic și-a ridicat nivelul jocului din acel moment și după ce a recuperat break-ul s-a impus cu 7-5 în prima manșă.
În setul secund, norvegianul a avut 4 mingi de break la scorul de 1-1, dar Djokovic le-a salvat pe toate, iar din acel moment jocul a avut o singură direcție. Sârbul s-a impus în final cu 6-3 și a obținut astfel biletul pentru marea finală de mâine, unde va porni ca mare favorit.
Tenis
Novak Djokovic nu poate participa nevaccinat la Australian Open! Mesaj fără echivoc din Melbourne
IERI LA 09:50
În ultimul act, Djokovic îl va întâlni pe câștigătorul din semifinala a 2-a, unde se vor înfrunta D.Shapovalov (14 ATP) și D.Schwartzmann (15 ATP).
Djokovic a mai jucat până acum 9 finale la Foro Italico, câștigând 4 dintre ele (2008,2011,2014 și 2015). Ultima dată când sârbul a luptat pentru trofeu la Roma a fost anul trecut, când acesta a pierdut în 3 seturi în fața lui Rafael Nadal, care a fost eliminat surprinzător de la această ediție de D.Schwartzmann.
Tenis
Simona Halep și-a aflat adversara din optimi, de la Moscova
IERI LA 05:13
Tenis
Australienii nu fac nicio excepție! Participarea lui Djokovic la Australian Open, în mare pericol
19/10/2021 LA 11:34