Novak Djokovic e în semifinale la Serbia Open, primul turneu la care dă semne evidente că se apropie de nivelul cu care ne-a obișnuit până acum. Sârbul a trecut în turul 2 de compatriotul Djere la mare luptă, revenind de la 0-1 la seturi și câștigând seturile 2 și 3 la tiebreak. A urmat apoi o nouă bătălie cu Kecmanovic, un alt sârb, tot în 3 seturi și de această dată.
La conferința de presă de după calificarea în penultimul act, acolo unde-l va întâlni pe Khachanov, Novak Djokovic a fost întrebat ce motivație mai are, acum că se apropie de împlinirea vârstei de 35 de ani. Nole a oferit un răspuns neașteptat, afirmând că "s-ar putea retrage chiar azi", pentru că a reușit deja foarte multe în carieră, însă a precizat că nu-l forțează nimeni să joace.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Novak Djokovic, dărâmat de ceea ce a trăit în Australia! "95% nu și-ar fi revenit niciodată"
ACUM 4 ORE

Cum își găsește Novak Djokovic motivația la 34 de ani

"Fiecare etapă a carierei, mai ales când joci în circuit timp de aproximativ 20 de ani, are propriile caracteristici în ceea ce privește percepția psihologică a tuturor. Viața și corpul meu s-au schimbat foarte mult în ultimii zece ani. A trebuit să mă adaptez. Echipa și cu mine lucrăm constant la strategie, facem planuri în mod constant. Asta mă ajută să-i înving pe tineri. Eu aleg să joc. Nimeni nu mă obligă.
Am realizat destule încât să îmi pot încheia cariera chiar și astăzi. Dar încă sunt motivat, îmi place să fac spectacol în fața unui public numeros, să concurez. Poate suna ciudat, dar îmi place senzația aia, când sunt devasta după o mare pierdere. La urma urmei, asta arată că încă îmi pasă", a spus Novak Djokovic la conferința de presă de la Belgrad.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Leylah Fernandez, în premieră în sferturile de finală de la Paris
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | S-au terminat toate meciurile din turul 3! Cum arată tablourile optimilor
IERI LA 07:03