La finalul duelului, Novak Djokovic a avut numai cuvinte de laudă despre adversarul de astăzi, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni prieteni din viața personală. În același timp, liderul mondial a dezvăluit că a fost deranjat în multe momente din timpul meciului de alternanța dintre soare și umbră.
Djokovic a trecut în minimum de seturi de Krajinovic, însă n-a avut deloc o misiune ușoară. Conaționalul său i-a pus probleme în multe rânduri, iar primul set s-a decis la tie-break. Krajinovic a reușit break-ul în debutul meciului, apoi Nole a făcut rebreak-ul. După începutul tensionat de partidă, niciunul dintre cei doi sârbi nu și-a mai pierdut serviciul și s-a intrat la tie-break.
Krajinovic a condus cu 4-1, apoi Nole a câștigat 4 mingi consecutive. S-a mers cot la cot până la 7-7, moment în care Krajinovic a cedat, iar liderul mondial s-a impus cu 9-7.
Tenis
Hewitt, discurs dur după ce a pierdut finala Cupei Davis: "Nimeni nu ascultă"
ACUM 10 MINUTE
Setul secund a fost mult mai liniștit pentru Djokovic. Nole n-a pierdut vreun game pe propriul serviciu, reușind în schimb să facă două break-uri. S-a încheiat 6-3 pentru liderul mondial, care a avansat în sferturi cu o victorie în două seturi, după 2 ore și 9 minute.

Djokovic s-a calificat în sferturi la Roma, după ce l-a învins pe Krajinovic: "M-a deranjat soarele"

La finalul meciului, Djokovic l-a lăudat pe Krajinovic pentru jocul său. Nole l-a caracterizat pe conaționalul său drept unul dintre cei mai buni prieteni, apoi a mărturisit că, în multe momente, a fost deranajat de alternanța dintre soare și umbră.
"Câștigarea setului mi-a dat încredere, m-am relaxat, apoi am lovit mai bine mingea. M-a deranjat și soarele care a alternat cu umbra. În primul set am avut schimburi foarte aspre de mingi, sunt puțin obosit. Așa este pe terenul de zgură, când ai în față adversari puternici.
Sunt fericit că am câștigat. Krajinovic este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, nu numai din tenis, dar și din viața personală. Și-a îmbunătățit foarte bine jocul și este din ce în ce mai bun. Sper să încep meciul din sferturi mai bine decât am făcut-o astăzi.", a spus Novak Djokovic, la finalul meciului cu Krajinovic.
În sferturile de finală, Novak Djokovic va lupta cu învingătorul dintre Musetti și Koepfer.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 12 ORE
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
ACUM 13 ORE