La câteva zile distanță după ce l-a atacat din nou și a spus că nu va fi niciodată cel mai bun din lume, Nick Kyrgios a primit în sfârșit replică din partea liderului mondial din ATP. Novak Djokovic a mărturisit, la conferința de presă dinaintea debutului la Australian Open că respectă jocul prestat de australian pe terenul de tenis, dar nu și comportamentul lui în afara terenului.
https://i.eurosport.com/2021/01/25/2978604.jpg
"În afara terenului, nu am prea mult respect pentru el, ca să fiu sincer. Aici mă rezum la tot ce am de spus, nu mai am de adăugat niciun comentariu la ce am spus deja despre Nick Kyrgios, despre comentariile lui la adresa mea sau orice încearcă el să facă", a spus Djokovic în fața jurnaliștilor, care au încercat pentru o foarte lungă perioadă să smulgă un răspuns de la sârb. Nole a preferat să nu răspundă în niciun fel, însă criticile venite din partea lui Kyrgios pur și simplu nu se mai opresc.
Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
07/12/2022 LA 20:55

Novak Djokovic i-a dat replica lui Nick Kyrgios, în sfârșit

Nick Kyrgios a pornit o adevărată bătălie pe rețelele de socializare împotriva lui Novak Djokovic, criticând aproape fiecare mișcare a sârbului. Australianul a fost ironic chiar și când Nole a făcut o listă de sugestii pentru îmbunătățirea carantinei jucătorilor izolați la Melbourne, acolo unde toată lumea a spus că perioada de carantinare a fost mult mai aspră decât a starurilor izolate la Adelaide, printre care și Djokovic.
Câștigător de opt ori la turneul de Grand Slam de la Antipozi, Novak Djokovic a fost întrebat duminică de un reporter ce părere are despre comentariile lui Kyrgios la adresa lui, dar și despre popularitatea australianului. "Cred că Nick este bun pentru sport. Desigur, el este diferit, e preocupat de timpul său petrecut pe teren, de planurile pe care le are în afara terenului, dar toate astea în propriul stil.
Am respect pentru oricine pentru că toată lumea are dreptul și libertatea de a alege cum vor să se exprime, ce vor să facă. Îl respect pe Nick pentru tenisul pe care-l joacă. Cred că este un jucător foarte talentat, are un joc foarte bun și a demonstrat în trecut de multe ori că are calitatea de a învinge pe oricine în lume", a mai spus Novak Djokovic.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
07/12/2022 LA 17:19
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43