Tenis

Novak Djokovic îi dă dreptate Simonei Halep în subiectul momentului în tenis: "Nu visez la asta"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Simona Halep și Novak Djokovic, pe aceeași lungime de undă

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
31/05/2020 la 16:36

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a precizat că nu e de acord cu reluarea competițiilor cu tribunele goale. Novak Djokovic spune și el că această variantă nu e ideală.

Criza provocată de pandemia de coronavirus a pus stăpânire pe întreaga lume și a oprit toate sporturile în loc. Tenisul a fost pus pe hold odată cu anularea turneului de la Indian Wells chiar în prima zi de calificări. Competiția din Statele Unite ale Americii a fost doar prima dintr-un șir parcă interminabil de suspendări și anulări. În acest moment există doar posibilitatea disputării unor competiții cu porțile închise. Simona Halep este una dintre marile personalități din sportul alb care nu este de acord cu această variantă.

Dubla campioană de Grand Slam din România a precizat că tenisul ar fi altfel de sport fără susținerea venită din partea fanilor prezenți pe arene. Ea a spus că nu ar fi dispusă să joace în fața tribunelor goale: “Tenis minus fani pur și simplu nu are cum să funcționeze. Noi ne bucurăm atât de mult de marile scene datorită pasiunii pe care fanii o aduc pe arene. Altfel, tenisul ar fi un altfel de sport și nu mi-ar face deloc plăcere să joc în fața tribunelor goale”.

Tenis

Schimbări importante anunțate de WTA în clasament! Ce se întâmplă cu locul ocupat de Simona Halep

ACUM 15 ORE

Simona Halep și Novak Djokovic, pe aceeași lungime de undă

Liderul mondial din ATP este și el de aceeași părere. Marele campion sârb a precizat totuși că această variantă ar urma să fie viitorul competițiilor sportive din întreaga lume: “Sincer să fiu, nu visez să joc în fața tribunelor goale, însă se pare că aceasta va fi realitatea din tenis. Probabil că la un moment dat trebuie să acceptăm dacă vrem să continuăm să jucăm. E o situație ideală? Nu, bineînțeles! Eu personal nu joc tenis doar pentru mine însumi. Joc pentru mine și pentru familia mea, dar fanii sunt atât de importanți”.

Tenis

Gest uriaș! Organizatorii de la Wimbledon oferă premiile în bani chiar dacă turneul a fost anulat

ACUM 15 ORE
Tenis

Darren Cahill, dezvăluiri tari în Australia: "Vreau să fiu vocea lui Dumnezeu pentru Halep"

IERI LA 10:56
Subiecte asemănătoare
TenisNovak DjokovicSimona Halep
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol