Novak Djokovic trece prin cel mai dificil moment al sezonului, unul care a fost la superlativ până la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a câștigat toate cele trei turnee de Grand Slam de până acum și era într-o cursă istorică de Golden Slam, până în semifinalele turneului olimpic, când a fost învins de Alexander Zverev (Germania).
Pentru Nole a fost o experiență dureroasă la Tokyo, din care nu și-a revenit nici până azi, din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, el a decis să se retragă de Western & Southern Open, turneul ATP Masters 1000 de la Cincinnati programat săptămâna viitoare.

Djokovic a ratat și bronzul la Tokyo, după un meci fabulos, în care a salvat 5 mingi de meci

Tenis
Hewitt, discurs dur după ce a pierdut finala Cupei Davis: "Nimeni nu ascultă"
ACUM O ORĂ

Novak Djokovic: "Ne vedem curând la New York!"

"Dragi fani, am vrut să vă împărtășesc faptul că am nevoie de ceva mai mult timp pentru recuperare, după o călătorie destul de impozantă din Australia până la Tokyo. Din păcate, asta înseamnă că nu voi fi pregătit să concurez la Cincinnati anul acesta, așa că mă voi concentra către US Open și voi mai petrece ceva timp cu familia. Ne vedem curând la New York!", a fost mesajul lui Novak Djokovic pe rețelele de socializare.
Liderul mondial a câștigat de două ori Western & Southern Open, în 2018 și 2020
Djokovic a câștigat primele trei turnee de Grand Slam ale sezonului, la Australian Open, Roland Garros și Wimbledon. Acum va încerca să devină primul om care câștigă toate cele patru mari competiții din calendar, de la Rod Laver în 1969. În acest an, Nole are 38 de victorii și 5 înfrângeri, ultimele două la Jocurile Olimpice.
Tenis
Sorana Cîrstea se antrenează din greu pentru 2023! Românca a terminat a treia săptămână de pregătire
ACUM 13 ORE
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
ACUM 13 ORE