Novak Djokovic îl întâlnește azi în sferturile de finală de la Roma pe Stefanos Tsitsipas. Cei doi tenismeni sunt programați să joace de la ora 14.30, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player. Novak Djokovic și Stefanos Tsitsipas s-au mai întâlnit până acum de șapte ori în circuit, marele campion sârb revendicând patru victorii. Grecul l-a învins și el pe sârb, dar doar de trei ori. Totuși, Nole nu a pierdut niciodată în fața lui Tsitsipas pe zgură. Aceasta va fi cea de-a treia lor întâlnire directă pe suprafața roșie.
Novak Djokovic a trecut până acum la Roma de Taylor Fritz și Alexandro Davidovich Fokina. La meciul din turul secund, Nole și-a pierdut cumpătul și a strigat la arbitrul din scaun, fiind furios că oficialul nu oprește meciul, deși ploua des. Nole s-a enervat după ce Fritz a reușit break-ul și a dus scorul la 5-5: "Cât mai vrei să jucăm? Te-am întrebat de 3 ori, nu verifici nimic!", a strigat Djokovic către arbitru. Acesta din urmă a decis apoi întreruperea partidei.

Novak Djokovic, "jenat" de propriile ieșiri nervoase de pe teren. Explicațiile lui Nole

US Open
De ce nu a reușit Djokovic "Calendar Grand Slam": "Participarea la Jocurile Olimpice, o mare eroare"
23/09/2021 LA 15:31
La revenirea pe teren, după întreruperea cauzată de ploaie, Nole a mers la arbitru și și-a cerut iertare pentru ieșirea nervoasă avută în meci. La conferința de presă de după duelul cu Fritz, marele campion sârb a fost întrebat despre acel moment. El a spus că se simte "jenat" de propriile ieșiri nervoase de pe teren. Episoadele de nervi avute de sârb au culminat în cariera sa cu descalificarea de la US Open, anul trecut.
"Sunt jenat de modul în care am reacționat. Pot cu ușurință să-mi pierd cumpătul pe durata meciurilor. Desigur, nu e mereu simplu să fiu adus în această stare, dar la urma urmei sunt o ființă umană care experimentează mereu emoții. M-am pierdut cu firea și nu sunt mândru de ce am făcut pe teren. Desigur, recunosc că am greșit în acel moment și vreau să-mi cer încă o dată scuze de la arbitru", a spus Novak Djokovic la conferința de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
2021, anul lui Novak Djokovic! Sârbul e doar al 5-lea jucător din istorie care reușește asta
22/09/2021 LA 16:04
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
22/09/2021 LA 08:58